ΔΙΕΘΝΗ

Μόνο η νίκη έλειψε από την MVP της Φιλοτράνο, Βασιλαντωνάκη

Μόνο η νίκη έλειψε από την MVP της Φιλοτράνο, Βασιλαντωνάκη

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, κόντρα σε μια πρώην της ομάδα με την οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Ιταλία, γνώρισε το Σάββατο στην Λίγκα γυναικών της γειτονικής χώρας, η Ελληνίδα άσος.

Στο Pala Verde, την έδρα όπου η Ανθή έγραψε ιστορία κατακτώντας πριν από 3 χρόνια το πρωτάθλημα, η αθλήτρια της Φιλοτράνο Λαρντίνι, ήταν σε ένα ακόμη ματς η κορυφαία της ομάδας της, κόντρα στην πρωτοπόρο Κονελιάνο.

Ωστόσο παρά τους 19 πόντους (2 άσοι, 3 μπλοκ, 50% υπ., 222% αρ., 14/28 επ. ) της MVP των φιλοξενούμενων και τοπ σκόρερ του αγώνα, Βασιλαντωνάκ, η Ανθή  δεν κατάφερε για μια ακόμη φορά να πανηγυρίσει μπροστά στους 4.500 οπαδούς της παλιάς της ομάδας, καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-0 (25-22, 25-23, 25-23)

Ένα σκορ που βάσει της εξέλιξης της αναμέτρησης, μοιάζει με “μαγική εικόνα”, καθώς η Φιλοτράνο πίστεψε στην έκπληξη, καθώς προηγήθηκε με 16-12 στο α’ σετ και 21-19 στο β’.

Τοπ σκόρερ της Κονελιάνο ήταν με 16 πόντους η Κάρστα Λοβ, από 13 πόντους πρόσθεσαν έκαστη οι Ντε Κρούιφ, Φολι, Χιλ, ενώ για τις φιλοξενούμενες, πλην της Βασιλαντωνάκη, δεν υπήρχε παίκτρια με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην βαθμολογία Κονελιάνο, Νοβάρα συγκατοικούν με 46 πόντους στην κορυφή, ενώ η Φιλοτράνο Λαρντίνι παρέμεινε στην 11η θέση με 11 βαθμούς.

Foto: Imoco volley/Facebook