Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μονομαχία στην Κυψέλη

Μονομαχία στην Κυψέλη

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα (8/12) στο κλειστό της Κυψέλης, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος με κόσμο στο πλευρό του φιλοξενεί τον Παμβοχαϊκό στις 7μ.μ σε μια αναμέτρηση όπου και οι δυο μονομάχοι θέλουν τη νίκη!

Τα φώτα όλα θα είναι στραμμένα στην Κυψέλη σε μια αναμέτρηση που θα είναι τηλεοπτική (Novasports3) με τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά φέτος να αγωνίζεται με κόσμο στο πλευρό του και στόχο τη διατήρηση του αήττητου μέσα στην έδρα του. Από την άλλη, ο Παμβοχαϊκός χωρίς προβλήματα αναζητά με τη σειρά του τη νίκη, προκειμένου να μην χάσει περαιτέρω έδαφος στη βαθμολογία και να διατηρήσει επαφή με τις… προς τα ψηλά θέσεις της κατάταξης.
Πρωτοψάλτης: «Τρέλα και τακτική»
Ο άσος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης μιλώντας στην επίσημη σελίδα του “πράσινου” ΤΑΑ, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια ομάδα που στο παρελθόν μας έχει κερδίσει και αυτό μας δίνει ένα ακόμα κίνητρο να θέλουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το αήττητο μέσα στην έδρα μας, η οποία θέλουμε να μείνει αλώβητη και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα με παίχτες πολύ καλούς και άριστες επιθετικές ικανότητες, αυτό θα πρέπει να το περιορίσουμε»!
Επίσης, για το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί πρώτη φορά φέτος με κόσμο είπε: «Είναι και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με τον κόσμο δίπλα μας, τον οποίο θέλουμε να ικανοποιήσουμε σε μέγιστο βαθμό, όπως αυτός μας έχει ικανοποιήσει και μας έχει στηρίξει στα εκτός έδρας παιχνίδια που ήταν δίπλα μας γιατί αγαπάει την ομάδα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να ενώσουμε την αγάπη και την τρέλα του κόσμου με πάθος και με την τακτική μας για να μείνει ο Παναθηναϊκός όσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε αυτή τη σεζόν».
Ζήσης: «Δεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»
Ένας πρώην «πράσινος», ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού, ο Δημήτρης Ζήσης σε δηλώσεις του για το Volleyplanet ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ δεμένη ομάδα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον κόσμο της. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ο κόσμος του ΠΑΟ, Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στα τρία τελευταία ματς και να πλησιάσουμε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας».
Κινητοποίηση για… κατάμεστο κλειστό
«Τη Δευτέρα 8/12 στις 19:00 η ομάδα βόλλευ αντρών αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο για την τρέχουσα αγωνιστική σαιζόν εναντίον του Παμβοχαϊκου.Η ομάδα που πέρσι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έδειξε τι σημαίνει μαχητική ψυχή, η ομάδα που φέτος έχει ξεκινήσει αναγεννημένη με παίχτες που τιμούν το τριφύλλι που φοράνε, χρειάζεται τη στήριξη μας.Όλοι στο κλειστό της Κυψέλης για άλλο ένα πάρτυ στην εξέδρα, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας για άλλη μια νίκη. Όλοι δίπλα στον ερασιτέχνη! Η δύναμη σου ειναι μια, η ΘΥΡΑ 13», είναι η ανακοίνωση από το σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού και όπως γίνεται κατανοητό δεν θα πέφτει… καρφίτσα.
Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.00 (Novasports 3): Παναθηναϊκός – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Βουδούρης, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χρηστίδης Αλ., Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Σωτοπούλου.