Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μονομαχία στο Ζηρίνειο

Μονομαχία στο Ζηρίνειο

Με την μονομαχία  μεταξύ της Κηφισιάς- ΠΑΟΚ  την Παρασκευή (18.00) στο Ζηρίνειο ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» ( Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).

Η γηπεδούχος Κηφισιά προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη και διψάει να πετυχει την τριτη εντός έδρας νίκη, μετά  τον Κύζικο και τον Παμβοχαϊκό. Μάλιστα παραδοσιακά η Κηφισιά δυκολεύει τον ΠΑΟΚ, αλλά πάντα ο δικέφαλος τα τρία τελευταία χρόνια βρίσκει τον τρόπο να αποδρά από τα βόρεια προάστια.

O προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, σε δήλωσεις του για το ματς,υποστήριξε : «Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας κι αυτό τα λέι όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας τον οποίο θα χαρούν όσοι τον παρακολουθήσουν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ένα μεγάλο παιχνίδι για τους φιλάθλους».

Xωρίς Σμαραγδή ο ΠΑΟΚ

Ο  ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, εξαιτίας των δύο αγώνων στο Τσαμπιονς Λιγκ με τη Σκρα,δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα. Ο δικέφαλος προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μην χάσει την επαφή του από την κορυφή.

Οι ατυχίες συνεχίζονται για τους πρωταθλητές καθώς ο φορμαρισμένος Νίκος Σμαραγδής υποφέρει απο πρόβλημα στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, την αποστολή στην Κηφισιά θα ακολουθήσει ο Αμαράλ Ντάντε.

Ο κεντρικός του δικεφάλου, Γιάννης Παντακίδης, σχολίασε το ματς: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια επίσης δύσκολη έδρα. Η ομάδα έχει ετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος του παιχνιδιού.

Παρά το γεγονός ότι χάσαμε τα τελευταία ματς, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, διότι παίξαμε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί μέσα στο Ζηρίνειο. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσουν, διότι όποιος και να μπει στο γήπεδο η ομάδα παραμένει δυνατή».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...