Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μονομαχία πρόκρισης ή παράτασης

Μονομαχία πρόκρισης ή παράτασης

Πρόκριση ή παράταση; Η ώρα της αλήθειας για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έφθασε καθώς το απόγευμα της Πέμπτης στην Κυψέλη οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του 4ου ημιτελικού έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη…

Εν μέσω ανακοινώσεων ο 4ος ημιτελικός μεταξύ «πράσινων» και «ασπρόμαυρων» θα κρίνει αν γνωρίζουμε από την Πέμπτη τον πρώτο φιναλίστ του τελικού ή αν έχουμε παράταση της αγωνίας και 5ο παιχνίδι στην σειρά.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του στο προηγούμενο παιχνίδι προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει να κάνει ένα βήμα ακόμη προκειμένου να σφραγίσει την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με την ψυχολογία στα…. ουράνια θέλουν να κάνουν μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και με όπλο τους τον κόσμο τους να φθάσουν στην 3η τους νίκη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και δηλώνει έτοιμος για την τελική «μάχη».

Ο Μπράιαν Κουκ αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση δήλωσε «Κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα δώσουμε τα πάντα και αύριο. Όλα τα ματς είναι πολλοί κοντά και έτσι περιμένω και το 4ο της σειράς. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει ως εδώ. Ωστόσο, κοιτάμε κάθε ματς χωριστά, βήμα -βήμα αλλά θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά και γι αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας της Πέμπτης είναι η τελευταία ευκαιρία για να σώσει την χρονιά και να αποκτήσει εκ νέου το πλεονέκτημα και να μείνει ζωντανός στην διεκδίκηση της πρόκρισης προς τον τελικό.

Η πίεση πλέον για τους «ασπρόμαυρους» είναι μεγάλη, ο Γιάννης Καλμαζίδης καλείται να διαχειριστεί για πρώτη φορά μια δύσκολη κατάσταση, ωστόσο άπαντες έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών.

Προβλήματα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν και άπαντες θέλουν τη νίκη που θα στείλει τους αγώνες και σε 5ο ημιτελικό και ταυτόχρονα θα επαναφέρει το πλεονέκτημα στους «ασπρόμαυρους».

Για τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Εφραιμίδης είπε: «Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται. Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς για αυτό και πρέπει να μπούμε αποφασιστικά για τη νίκη. Είναι ένας τελικός για εμάς. Ή παίζουμε ή δεν παίζουμε. Να τα δώσουμε όλα , ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε τη νίκη και να στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο Παλατάκι».

PLAYOFF 1-4

4ος αγώνας

Πανελληνίου, 19.00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Γεωργιάδης-Κουτσούλας, Παρατηρητές: Ακαρέπης, Γεωργόπουλος.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...