ΔΙΕΘΝΗ

Μοντάνα καλεί Γιορντάνοφ!

Μοντάνα καλεί Γιορντάνοφ!

Η βουλγαρική ομάδα βλέπει στο πρώσωπο του σουπερστάρ της φετινής Volleyleague τον άνθρωπο που μπορεί να την οδηγήσει στον πρώτο της φετινό τίτλο.

Μετά την σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ με τα “χρώματα” της φιναλίσττου Κυπέλλου Ελλάδας, Κηφισιάς τερματίζοντας στην 5η θέση στη φετινή Volleyleague, τους τίτλους του τοπ σκόρερ του ευρωπαϊκού βόλεϊ και του MVP του ελληνικού πρωταθλήματος, η βουλγαρική ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας του, έκανε πρόταση στον 34χρονο “μπόμπερ” για να ενισχύσει την Μοντάνα στους προσεχείς αγώνες του Κυπέλλου Βουλγαρίας (25-30 Απριλίου).

Η ομάδα του Ντανιέλ Πέεφ θέλει επιθυμεί σφόδρα να στεφθεί Κυπελλούχος και για αυτό “έντυσε στα χρώματά” της δύο ακόμη διεθνείς συμπατριώτες του “Super Bobo”, Τοντόρ Σκρίμοφ και Τοντόρ Τοντόρεφ και περιμένει την απάντηση του “Μπόμπι” για να ενισχυθεί περαιτέρω επιθετικά, πλην του Μίντσεφ που στηρίχθηκε όλη τη σεζόν. Επισήμως πάντως η βουλγαρική ομάδα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της για τον Γιορντάνοφ.