Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μοντάνο : «Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα»

Μοντάνο : «Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα»

Χαρούμενη που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη δήλωσε η Μοντάνο η οποία υποσχέθηκε σκληρή δουλειά προκειμένου η ομάδα να πετύχει πολλά πράγματα την φετινή χρονιά…

Γεμάτη ενθουσιασμό και ευτυχία επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη η Μοντάνο. Όχι μόνο για οικογενειακές στιγμές αλλά πλέον και για αγωνιστικές υποχρεώσεις ενισχύοντας τον Άρη.

Η Montaño μιλώντας για την επιστροφή της στην Ελλάδα και τον Άρη τόνισε «Νιώθω χαρούμενη που έχω αυτήν την ευκαιρία, να συνεργαστώ με το σωματείο του Άρη και τους ανθρώπους του τμήματος, που τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Ο Άρης βρίσκεται στην πόλη την οποία μένω και θεωρώ την βάση μου τα τελευταία 13 χρόνια και είναι η πόλη που μένει ο γιός μου. Ξέρω αθλήτριες του από μικρές και πλέον έχουν μεγαλώσει και να έγιναν γυναίκες και παίζουν καλά. Είναι πολλά πράγματα που σκέφτηκα μαζί και με έκαναν να νιώθω χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Άρη».

Η Μοντάνο γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και το ένθερμο κοινό των «κιτρινόμαυρων». Η επιστροφή της προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμούς στο κόσμο του Άρη και η ίδια μιλώντας για τους φιλάθλους της ομάδας υπογράμμισε «Γνωρίζω τον κόσμο του Άρη. Πολλοί φίλοι μου είναι Αρειανοί και σίγουρα θα είναι χαρούμενοι που θα παίξω για την ομάδα τους. Ο Άρης είναι ένα σωματείο που , όπως είπα, νιώθω πολύ καλοδεχούμενη. Τα τελευταία χρόνια πάντα το ένιωθα αυτό στον Άρη, είτε τώρα που ήρθα για να παίξω είτε όταν ερχόμουν για κάποια προπόνηση τα προηγούμενα χρόνια. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός. Είναι ένα σωματείο το οποίο νιώθω κοντά μου στη διάρκεια αυτών των χρόνων».

Τέλος, αναφερόμενη στους στόχους της νέας χρονιάς τόνισε «Θα δουλεύω στις προπονήσεις καθημερινά, ώστε να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, μαζί με την ομάδα , και να γίνουμε μια οικογένεια στο γήπεδο. Μετά απο τόσα χρόνια που ήμουν στο εξωτερικό, θα μπορέσω να δώσω τις εμπειρίες μου και να τις εντάξω στην ομάδα. Σίγουρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα».