Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μουνιόθ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Μουνιόθ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος και με εμπιστοσύνη στην ομάδα του, η οποία μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπενίτεθ Μουνιόθ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ είπε: «Νικήσαμε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ του αγώνα. Αντέξαμε στην πίεση και κυρίως προσαρμοστήκαμε στις αλλαγές των δεδομένων του αντιπάλου. Δείξαμε χαρακτήρα, κρατήσαμε την τακτική μας και όλοι οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πήραμε τρεις βαθμούς και κρατήσαμε το αήττητο».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα. Νικήσαμε δίκαια το ντέρμπι. Συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου γιατί δεν επηρεάστηκαν ούτε από τις αλλαγές του ΠΑΟΚ ούτε από τις προκλήσεις που δέχθηκαν. Μείναμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι και στο πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε χωρίς απώλεια σετ τον ΠΑΟΚ».


Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...