Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μουνιόθ διετίας στον Πειραιά

Μουνιόθ διετίας στον Πειραιά

Την ανανέωση της συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Φερνάντο Μουνιόθ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει χαρούμενος που η καρδιά του θα συνεχίσει να χτυπά σε «ερυθρόλευκο» φόντο.

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της Volleyleague πιστοποίησε μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά για τους Πειραιώτες.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ ήταν απόλυτα πετυχημένος στο έργο του με την συμμετοχή της ομάδας στους τελικούς όλων των διοργανώσεων που έλαβε μέρος (League Cup, Κύπελλο Ελλάδος, Τσάλεντζ Καπ, Volleyleague) και η ανανέωση του με τους Πειραιώτες μόνο εντύπωση δεν προκάλεσε.

Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και μιλώντας στο olympiacossfp.gr δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας μας κ. Νίκο Μαντούβαλο για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό και για τις επόμενες σεζόν.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε πολύ καλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά και στην φιλοσοφία και τον κοινό τρόπο αντίληψης. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού! Η καρδιά μας θα συνεχίσει να χτυπά σε ερυθρόλευκο φόντο!»

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...