ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μουνιόθ : «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Μουνιόθ : «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιοθ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Σμίτ έδωσε το σύνθημα νίκης για το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων” μπορεί να ήταν απογοητευμένος για την ήττα, ωστόσο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και παράλληλα τόνισε πως τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες

Ο Ισπανός του Ολυμπιακού υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και το πόσο παλέψανε μέσα στο γήπεδο δίνοντας το 100% των δυνάμεων τους. Αν εξαιρέσεις 2 σετ, παίξαμε καλά τόσο σε τακτική, όσο και σε αγωνιστικά και τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες που θα μπορούσαμε να τα πάρουμε και εμείς… Έτσι είναι ο αθλητισμός όμως και πλέον εμείς κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα».

Γκάβιν Σμιτ: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο πρωτάθλημα»

Ο Καναδός διαγώνιος του Ολυμπιακός τόνισε «Η απουσία του Αλεξίεφ και του Κουμεντάκη μας στοίχισε αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, είχε καλή τακτική και την εκτέλεσαν καλά. Εμείς δεν προσαρμοστήκαμε όπως θα έπρεπε. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλό παιχνίδι και περιμένω ότι θα παίξουμε καλύτερα στο μέλλον για να πάρουμε το πρωτάθλημα».