Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μουνιόθ: «Όλοι νικάμε, όλοι χάνουμε»

Μουνιόθ: «Όλοι νικάμε, όλοι χάνουμε»

Ικανοποιημένος για το σημαντικό διπλό που έρχεται μέσα σε ένα ιδιαίτερα βαρή πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Φερνάντο Μουνιόθ ενώ πρόσθεσε ότι πάντα κάποιος παίκτης τραβάει την ομάδα αλλά στη νίκη όπως και στην ήττα είναι όλοι μαζί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ είπε: «Για την ομάδα μου ήταν μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Παίξαμε το τέταρτο συνεχόμενο τάι μπρέικ και είμαι χαρούμενος που αντέξαμε στη μεγάλη πίεση της έδρας του Παναθηναϊκού. Ο Βουλκίδης και όλοι οι παίκτες είναι μέρος της ομάδας. Πάντα κάποιος παίκτης τραβάει την ομάδα αλλά όλοι νικάμε και όλοι χάνουμε. Η διακοπή δε βολεύει καμία ομάδα ποτέ και οποιαδήποτε στιγμή γίνεται μέσα σε αγώνα. Συνεχίζουμε και πάμε στην Ιταλία για να παίξουμε για την πρόκριση. Στο Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό θα γίνουν μεγάλοι αγώνες».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Η ομάδα στο πρώτο σετ μπήκε επηρεασμένη από την διακοπή του αγώνα. Ήταν μία ατμόσφαιρα που πολλοί ξένοι αθλητές μας δεν είχανε ζήσει. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μπορούσαμε να πάρουμε το τρίτο σετ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Για την όλη την ενέργεια που έδωσαν όλοι, Έλληνες και ξένοι».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Θεόδωρος Βουλκίδης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Μετράει που νίκησε η ομάδα μου. Περιμένω τον τίτλο του MVP. Δε μας βγήκε 100% στο γήπεδο, αλλά μετά το 2-1 καταφέραμε και παίξαμε συγκεντρωμένα και πήραμε δίκαια τη νίκη. Το εφετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μόντενα. Θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».