ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μουστάκη: «Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Μουστάκη: «Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό στα… σημεία από το Μαρκόπουλο στις “8” του Κυπέλου Ελλάδας στο κλειστό γυμναστήριο “Π.Σαλπέας”, η αρχηγός του Πορφύρα, Στέλλα Μουστάκη εξηγεί στο Volleyplanet πως χάθηκε το “θαύμα” για την ομάδα της και δίνει το σύνθημα για ανασύνταξη δυνάμεων, ενόψει του τελικού στόχου της ανόδου, αλλά και του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα της Α2 με την ουραγό Α.Σ.Σ. Αναγέννηση.

“Το τελικό αποτέλεσμα με το Μαρκόπουλο μας άφησε μία… γλυκόπικρη γεύση…” δήλωσε εν μέσω συγχαρητηρίων κα φιλιών από τους φίλους του Πορφύρα, το λίμπερο και η ηγέτιδα της ομάδας της Φρεαττύδας, προσπαθώντας παράλληλα να τακτοποιήσει τα ανάμικτα συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα της.

moustaki_fili

“Φτάσαμε τόσο κοντά στην υπέρβαση, αλλά το Μαρκόπουλο επιβλήθηκε τελικά στις λεπτομέρειες δείχνοντας πως είναι πιο “ψημμένο” σε δυνατά παιχνίδια και πιο πλούσιο από παραστάσεις αγώνων της Α1 κατηγορίας. Να’ στε σίγουροι όμως, πως παρά τα λάθη που κάναμε σήμερα και μας κόστισαν την πρόκριση, το παλέψαμε και στοχεύουμε να φτάσουμε και εμείς στην μεγάλη κατηγορία.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ηλιούπολη για την  φάση των “16”, δεν βγάλαμε το ίδιο πάθος και με το Μαρκόπουλο. Τα εύκολα λάθη μας “έριξαν” την ψυχολογία και στο τάι μπρέικ “καταρρεύσαμε”. Νέες είμαστε όμως ακόμη, θα μάθουμε από τα λάθη μας και να’ στε σίγουροι πως θα φτάσουμε εκεί θέλουμε” υποστήριξε η 33χρονη άσος και ουδείς δύναται να την αμφισβητήσει.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
28/03/2024

Τράβιτσα-Τακουρίδης-Γιορντανοφ-Φράγκος: Να προσφέρουμε όμορφο θέαμα και να δώσουμε το παράδειγμα ως αρχηγοί

Το σύνθημα για ένα διήμερο με όμορφο θέαμα έδωσαν οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Μίλωνα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του...