Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Μουτάφη team manager ο ΟΦΗ

moutafis_ofi

Ένα πρόσωπο ταυτισμένο με το βόλεϊ του Ηρακλείου και της Κρήτης, αναλαμβάνει το πόστο του tem manager στην νεοφώτιστη ομάδα της Volleyleague.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μουτάφη, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ, της ΓΕΗ και της Αθλεσης και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο.

Ο Κυριάκος Μουτάφης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μπροστάρη του τμήματος βόλεϊ, Γιάννη Δανδάλη, μετά την συνάντηση που είχαν, με κύριο θέμα συζήτησης την καλύτερη οργάνωση του τμήματος, με αφορμή την ιστορική του άνοδο.

O Kυριάκος Μουτάφης, έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο Κυριάκος Μουτάφης, ανέφερε ότι “δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Γιάννη (σ.σ. Δανδάλη). Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλήματος και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε αυτό το άθλημα, να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στο υψηλό αυτό επίπεδο, να δημιουργήσουμε ακαδημίες, να έρθουν παιδιά κοντά στο άθλημα. Όλοι ξέρουν ότι το βόλεϊ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, απο το πόστο που μου ανατέθηκε”, ανέφερε ο Κυριάκος Μουτάφης,  ένα από τα πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, στην βολεϊκή οικογένεια της Κρήτης, για τη σοβαρότητα και το ήθος του και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Πάνω από όλα όμως, είναι ένας γνώστης του αθλήματος, που έχει ανάγκη ο ΟΦΗ,  στο πλαίσιο της επαγγελματικής πλέον λειτουργίας του, για να πετύχει το στόχο του, λαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.