ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Μπαράζ» ενημερωτικών επαφών του ΠΑ.Σ.Α.Π.

«Μπαράζ» ενημερωτικών επαφών του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Ο… μαραθώνιος επισκέψεων και επαφώντου Συνδέσμου των Αθλήτων συνεχίστηκε και το περασμένο τετραήμερο, με τον Διευθυντή Βασίλη Μηνούδη να ενημέρωνει ακόμη τρεις ομάδες στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας “PROtect Integrity 2016” της EU Athletes.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Μία σειρά ενημερωτικών επαφών με ομάδες της Α1 Ανδρών-Γυναικών αλλά και της Α2 πραγματοποίησε μέσα σε ένα τετραήμερο ο διευθυντής του Συνδέσμου μας, Βασίλης Μηνούδης στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας “PROtect Integrity 2016” της EU Athletes.

Η αρχή έγινε με τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, ακολούθησε η συνάντηση με την ομάδας του Παμβοχαϊκού και η εβδομάδα έκλεισε χθες με τον Εθνικό Πειραιώς, τη νέα ομάδα του Επίτιμου Προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π. και νυν προπονητή, Θανάση Ψάρρα.

ethnikos-peiraios

Ο κ. Μηνούδης ενημέρωσε-εκπαίδευσε αθλητές και αθλήτριες για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και matchfixing, μιλώντας τους για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού αλλά και για άλλα σχετικά θέματα όπως τα εξής: Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct) κ.α.

Αμέσως μετά την ενημέρωση, ο εκπρόσωπος του ΠΑ.Σ.Α.Π. άκουσε προσεκτικά και έλυσε κάθε απορία σχετικά με το match fixing, ενώ στο περιθώριο της συνάντησης απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους αθλητές σχετικά με το θέμα της αδειόδότησης. Στο τέλος των συναντήσεων ο κώδικας δεοντολογίας αναρτήθηκε στα αποδυτήρια των ομάδων.

poster_protect

Στόχος του Συνδέσμου μας, που ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού Πειραιώς για τη ζεστή φιλοξενία και το ενδιαφέρον τους, είναι να ολοκληρώσει τις επαφές του με όλες τις ομάδες της Volleyleague πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ώστε να προστατεύσει το άθλημα κα τους πρωταγωνιστές του με σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PROtect Integrity 2016 και της EU Athletes.

ΠΗΓΗ: pasap.eu