Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπάχαλο με Μαυραγάνη σε Παναχαϊκή

Μπάχαλο με Μαυραγάνη σε Παναχαϊκή

Ένα ακόμη σίριαλ διαδραματίστηκε στην διαμάχη Παναχαϊκής και Μαυραγάνη καθώς με ανακοίνωσή της η διοίκηση των Πατρινών τιμώρησε τον παίκτη με διακοπή συμβολαίου για αθέτηση όρων του συμβολαίου του, την ώρα που ο παίκτης έχει προσφύγει δικαστικά από την περσινή χρονιά ζητώντας την αποδέσμευση του…

Νέα τροπή παίρνει πλέον η διαμάχη Παναχαίκής και Νίκου Μαυραγάνη. Την ώρα που ο αθλητής έχει προσφύγει δικαστικά για να αποκτήσει την ελευθερία του, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της κάτι που ανακάλεσε ουσιαστικά λίγο μετά.

Ο Νίκος Μαυραγάνης δεν παρέστη στην έναρξη της προετοιμασίας των «ροσσονέρι» και η διοίκηση των Αχαϊών με ανακοίνωση που εξέδωσε τον τιμώρησε με διακοπή συμβολαίου μέχρι τις 31/12/2017 λόγω αθέτησης από πλευράς του όρων του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013, με ομόφωνη απόφαση και μετά την κλήση σε απολογία του Αθλητή Νικολάου Μαυραγάνη του Αθανασίου, ο οποίος δεν παρέστη ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμωρεί τον παραπάνω αθλητή με πρόσκαιρη διακοπή συμβολαίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017, λόγω αθέτησης από πλευράς του, των όρων του Συμβολαίου με το εν λόγω ΤΑΑ.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...