ΔΙΕΘΝΗ

«Μπήκε» με το… αριστερό η Παπαφωτίου (fot)

«Μπήκε» με το… αριστερό η Παπαφωτίου (fot)

Η Ελληνίδα πασαδόρος δεν κατάφερε την Τετάρτη να συνδυάσει το ντεμπούτο της στο πολωνικό πρωτάθλημα με νίκη, καθώς στο τοπικό ντέρμπι του Λοντζ, για την 24η αγωνιστική, η LKS Λοντζ ηττήθηκε με 3-0 (25-18, 25-18, 25-19) από την Λοντζ Μπουντοβλάνι.

papafotiou_lodz 2

Στο επιβλητικό “Άτλας Αρένα” του Λοντζ η οικοδέσποινα ομάδα ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς της ομώνυμης συμπολίτισσάς της και με 10 παραπάνω μπλοκ (16-6) αλλά και καλύτερα ποσοστά σε όλους τους τομείς υποχρέωσε στην 3η φετινή ήττα της την παρέα της Παπαφωτίου, που αγωνίστηκε βασική σε όλο το ματς και σημείωσε 3 πόντους (2/4 επιθ, 1 άσο).

papafotiou_lodz_service

MVP του αγώνα ήταν με 6 πόντους η Βινκούροβα, τοπ σκόρερ με 15 πόντους η Κακολέφσκα, ενώ για την LKS Λόντζ, που δεν είχε αθλήτρια με διψήφιο αριθμό πόντων από 7 πόντους έκαστη σημείωσαν οι Εφιμιένκο, Κοβαλίσκα αντίστοιχα.

Στην βαθμολογία με 64 πόντους παρέμεινε η Chemik Police, 2η με 58 η Ρεζόβ, ενώ τρίτη αλλά με ένα ματς λιγότερο η LKS Λοντζ με 55.

Foto: www.lsk.plps.pl/Facebook

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...