Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP Χίπε: «Στις συμπαίκτριές μου και τον Κοβάτσεβιτς»

MVP Χίπε: «Στις συμπαίκτριές μου και τον Κοβάτσεβιτς»

H Σάσκια Χίπε είναι η MVP της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών. Η διαγώνια του Ολυμπιακού με 20 πόντους με 14/31 επιθέσεις, 5 άσσους και 1 μπλοκ οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ, στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ Θήρας στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η Χίπε που κατέκτησε και το βραβείο της MVP του περυσινού πρωταθλήματος της Volleyleague, μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας για τη τρίτη της χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Για το βραβείο της MVP: «Το βραβείο το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου που με κάνουν να νιώθω άνετα στο γήπεδο. Φυσικά στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας είναι δίπλα μας και στον προπονητή μας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, που με στηρίζει από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα».

Για τη φετινή Volleyleague: «Το πρωτάθλημα εφέτος είναι πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια. Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί με Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες υψηλού επιπέδου και σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα».

Αν νιώθει πλέον την Αθήνα σπίτι της: «Έχω επισκεφτεί αρκετές πόλεις. Πάντα έλεγα ότι το Βερολίνο είναι η πόλη μου, καθώς εκεί μεγάλωσα αλλά μετά από 3 χρόνια στην Ελλάδα, δεν είμαι πλέον σίγουρη για αυτό. Αγαπάω την Αθήνα πάρα πολύ και τη νιώθω σπίτι μου».
Για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη: «Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον αποκλεισμό μας στην Ευρώπη και με τον τρόπο που ήρθε. Θα μας λείψει πολύ η αδρεναλίνη των αγώνων και τα συναισθήματα που νιώσαμε όλες μας τα τελευταία δύο χρόνια. Θα επιστρέψουμε του χρόνου ακόμα πιο δυνατές».