Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP Χριστοδούλου: «Η ομάδα μπορεί για μια ακόμη χρονιά το νταμπλ»

MVP Χριστοδούλου: «Η ομάδα μπορεί για μια ακόμη χρονιά το νταμπλ»

Η Στέλλα Χριστοδούλου του Ολυμπιακού αναδείχτηκε η MVP της 18ης αγωνιστικής, καθώς πέραν των οχτώ πόντων που σημείωσε στη νίκη με 3-0 σετ επί του Πανναξιακού στις Κυκλάδες, μοίρασε άψογα το παιχνίδι στις συμπαίκτριές της, οδηγώντας την ομάδα της στην 17η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στο www.volleyball.gr για την ατομική της διάκριση, για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού αλλά και για τα ρεκόρ που κυνηγάει σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Η αρχηγός του Ολυμπιακού μετρά 7 κατακτήσεις Κυπέλλων και αναζητά μια ακόμη προκειμένου να ισοφαρίσει την Ρούξι Ντουμιτρέσκου που έχει 8. Στο πρωτάθλημα μετρά 6 συνεχόμενα τρόπαια – όσα και η Κονόμι – όταν η Σοφία Αγγελάκη και η Μαρία Καραγκούνη έχουν 8. Αναλυτικά η συνέντευξη της διεθνούς Ελληνίδας πασαδόρου έχει ως εξής:

Για την απόδοσή της με τον Πανναξιακό: «Χάρηκα πάρα πολύ που καταφέραμε να νικήσουμε στη Νάξο. Δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η απόδοση της ομάδας που με ικανοποίησε. Ήταν ένα από τα καλύτερά μας φετινά παιχνίδια τόσο σε διάθεση όσο και στο κομμάτι του παιχνιδιού. Φαίνεται εύκολη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Με αυτό το τρίποντο πλησιάζουμε στην μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο».
Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Εξ αρχής είχαμε ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα αλλά και να συνεχίσουμε την εξαιρετική παρουσία μας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Η πορεία μας στο Challenge Cup σταμάτησε πάνω στην πολύ καλή Γαλλική ομάδα Λε Κανέ. Στο πρωτάθλημα αν και αλλάξαμε ξένη παίκτρια και είχαμε και τον τραυματισμό της Χίπε είμαστε μέσα στους στόχους μας. Η προσθήκη της Χουντ έδωσε ποιότητα στην ομάδα, με την Βλαχάκη βρήκαμε λύση στην διαγώνιο ενώ η επιστροφή της Αρέτας (σ.σ. Κονόμη) πρόσθεσε ψυχολογία και εμπειρία στην άμυνα και στην υποδοχή. Πάμε καλά και πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πάρει για μια ακόμη χρονιά το νταμπλ».
Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχουμε πιεστεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με τον ΑΟ Θήρας, τον Πανναξιακό, την Θέτιδα και τον Άρη να έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Ο ανταγωνισμός μόνο καλύτερη ομάδα μπορεί να μας κάνει. Πιστεύω ότι του χρόνου το πρωτάθλημα θα έχει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική με τις ομάδες που θα έρθουν από την Pre League».
Για τα ρεκόρ που κυνηγάει: «Δεν τα έχω στο μυαλό μου αλλά θα είναι ότι καλύτερο για μένα να μπορέσω να αφήσω το στίγμα μου στο άθλημα. Το να κυνηγάς ρεκόρ που έχουν η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η Μαρία Γκαραγκούνη και η Σοφία Αγγελάκη μόνο τιμητικό είναι. Μακάρι να μπορέσω να τις φθάσω και να τις ξεπεράσω».
 
Για την αφιέρωση του βραβείου: «Στην ομάδα αφιερώνεται πάνω από όλα. Το βραβείο της MVP είναι ατομικό αλλά αντανακλά σε όλη την ομάδα. Δεν παίζει μόνη της η Χριστοδούλου για να έρθει το βραβείο