Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP Εμμανουηλίδου: «Το βραβείο είναι αφιερωμένο στην ομάδα»

MVP Εμμανουηλίδου: «Το βραβείο είναι αφιερωμένο στην ομάδα»
Η Μελίνα Εμμανουηλίδου του ΑΟ Θήρας αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.
Η διεθνής κεντρική της Σαντορίνης με 15 πόντους (6/10 επ., 5 άσσοι, 4 μπλοκ) ήταν η κορυφαία της ομάδας της, στη νίκη με 3-0 σετ στο ντέρμπι με τον Άρη.
«Νιώθω πολύ καλύτερα φέτος και πιο άνετα στην ομάδα. Οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ, μου δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το βραβείο λοιπόν είναι αφιερωμένο στην ομάδα. Δεν ξέρω αν έχω πάρει την ομάδα στις πλάτες μου, σίγουρα το φορτίο είναι μεγάλο αλλά θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να πάει μπροστά» σχολίασε αρχικά η 24χρονη κεντρική.
Ο Α.Ο. Θήρας έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν με δύο καθαρές νίκες χωρίς απώλεια σετ, με τελευταίο τρίποντο αυτό επί του Άρη. «Με τον Άρη ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Με την βοήθεια και του κόσμου μας, που ήταν ο 7ος παίκτης, πήραμε μία πολύ καλή νίκη. Υπήρχαν ωραίες φάσεις, όμορφο θέαμα και είμαστε πολύ χαρούμενες που έληξε και με 3-0 σετ».
Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς έχει ήδη ξεχάσει την αναμέτρηση επί του Άρη και ήδη σκέφτεται το παιχνίδι της Τετάρτης με την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού για το Challenge Cup, χωρίς να έχει στο μυαλό της το ντέρμπι κορυφής με τον Πανναξιακό. «Αυτό που σκεφτόμαστε μόνο είναι το παιχνίδι με την Λεμεσό. Πραγματικά κοιτάμε μόνο τον επόμενο αγώνα και πως θα πάρουμε τη νίκη. Με τον κόσμο στο πλευρό μας σίγουρα μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην Ευρώπη. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι στη Νάξο».