Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP η Γεωργιάδου

MVP η Γεωργιάδου

Η Αναστασία Γεωργιάδου της Θέτιδας Βούλας αναδείχθηκε η MVP της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η διεθνής κεντρική με 17 πόντους (8/12 επ., 5 άσσοι, 4 μπλοκ) ήταν η κορυφαία στην ανατροπή της ομάδας της στην έδρα του Μαρκόπουλου. Η Θέτιδα βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ, όμως με την Αναστασία Γεωργιάδου να κάνει από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια, ήρθε η ανατροπή και η νίκη με 3-2 σετ.

Η Αναστασία Γεωργιάδου που για πρώτη φορά φέτος κλήθηκε στην Εθνική γυναικών, αναδεικνύεται για 5η φορά στην καριέρα της MVP. Τρεις φορές έχει κατακτήσει το βραβείο με τον ΑΟ Θήρας και μία με το Μαρκόπουλο.

«Το βραβείο ανήκει στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και στηρίζει τη δουλειά που κάνω καθημερινά» ήταν το πρώτο σχόλιο της διεθνής κεντρικής, που φέτος είχε τη χαρά να κληθεί για πρώτη φορά και στην Εθνική γυναικών. Αναλυτικά η συνέντευξή της στο volleyball.gr…

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι αρκετά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με αρκετές εκπλήξεις και εμείς ως Θέτιδα προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο. Οι στόχοι που έχουν τεθεί από την διοίκηση και τον προπονητικό τιμ το καλοκαίρι ήταν συγκεκριμένοι και μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά. Είμαστε μία ομάδα σοβαρή, οργανωμένη που δουλεύει πολύ κάθε μέρα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Τα τελευταία δύο παιχνίδια με Ηλυσιακό και Μαρκόπουλο ξεκινήσαμε άσχημα και βρεθήκαμε πίσω με 2-0 σετ. Υπήρχε ένα “μάγκωμα” πάνω στο οποίο δουλεύουμε πολύ για να μην επαναληφθεί».

Αν μπορεί να κάνει την έκπληξη η Θέτιδα: «Θεωρώ πως ήδη είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και με την 5η θέση που έχουμε. Έχουμε μπροστά μας και το κύπελλο, θα περιμένουμε τις κληρώσεις και μακάρι να τα πάμε καλά για να έχουμε και μία παρουσία στο final-4».
Αν έχει σκεφτεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό: «Ως ενδεχόμενο το έχω ανοικτό, αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες γιατί όχι».
 
Για την κλήση της στην Εθνική γυναικών: «Όταν ενημερώθηκα ότι είμαι στις κλήσεις έμεινα άναυδη. Αν και διανύω μία πολύ καλή σεζόν δεν περίμενα τη δεδομένη χρονική στιγμή να κληθώ. Πάντα το επιθυμούσα και ήταν μία ευκαιρία που ήθελα να έχω και μου άξιζε. Είμαι πολύ περήφανη που αγωνίστηκα με το εθνόσημο και είναι ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια».