Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΜVP ο Βελίτσκοβιτς

ΜVP ο Βελίτσκοβιτς

Ο Λούκα Βελίτσκοβιτς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής, με τον Σέρβο ακραίο να σταματά στους 24 πόντους και να οδηγεί τους «κυανόλευκου» στη νίκη επί του Εθνικού.

O 22χρονος Βελίτσκοβιτς ήταν κορυφαίος της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη νίκη μ 3-2 επί του Εθνικού Πειραιώς στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα. Μια νίκη που ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Έβρου στα πέντε μέχρι τώρα τάι μπρέικ.

O Βελίτσκοβιτς σημείωσε 24 πόντους. Είχε 55% αποτελεσματικότητα στην επίθεση με 18 τελειωμένες επιθέσεις στις 33 προσπάθειες, είχε 44% υποδοχή σε 39 προσπάθειες και βοήθησε σε άμυνα και στο σερβίς έχοντας 5 άσσους. Μάλιστα με το σερβίς του Βελίτσκοβιτς έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη.

Ο Λούκας Βελίτσκοβιτς αναφερόμενος στην βράβευσή του τόνισε «Δεν περίμενα να πάρω αυτή την διάκριση. Είναι πολύ καλό και για μένα και για την ομάδα. Κάναμε καλή εμφάνιση στην Αθήνα με τον Εθνικό Πειραιώς. Αξίζαμε τη νίκη. Ολη η ομάδα έπαιξε καλά κι εγώ βοήθησα όσο μπορούσα. Αφιερώνω την διάκριση αυτή στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...