Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP Τσβίγιοβιτς: «Καλή αρχή για μία φοβερή σεζόν»

MVP Τσβίγιοβιτς: «Καλή αρχή για μία φοβερή σεζόν»
Η Έλενα Τσβίγιοβιτς του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil αναδείχθηκε η MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.
Η διεθνής ακραία από το Μαυροβούνιο στη νίκη του ΑΟΜ στην έδρα του Άρη με 3-0 σετ πέτυχε 15 πόντους με 14/30 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και 48% στην υποδοχή.
«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό και ευχαριστώ τον Θεό. Το βραβείο είναι κίνητρο για όλες τις αθλήτριες και προσωπικά για εμένα ξεκινάει η σεζόν με πολύ καλό τρόπο. Είναι κίνητρο και για όλη την ομάδα, καθώς προήλθε από τη μεγάλη νίκη που κάναμε στην έδρα του Άρη» και αφιέρωσε το βραβείο της: «Πάνω απ’όλα στον Θεό και στον Άγιο Παρασκευά, τον προστάτη μου. Στον φίλο μου Μάριο στη Σερβία για την καθημερινή του στήριξη, στην οικογένειά μου που είναι μακριά και φυσικά στην ομάδα του Μαρκόπουλου και στις συμπαίκτριές μου. Ελπίζω να είναι η αρχή για μία φοβερή σεζόν».
Αναφορικά με την επιλογή να αγωνιστεί στο Μαρκόπουο: «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα ως χώρα και τη περυσινή σεζόν πέρασα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη με τους Μακεδόνες. Έκατσα και σκέφτηκα ότι στην Αθήνα και στο Μαρκόπουλο θα έχω καλή ζωή και θα βοηθήσει στη καριέρα μου αν αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήξερα από πριν την πασαδόρο του Μαρκόπουλου την Μίλιτσα Κνέζεβιτς που είναι φίλη μου και μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Στις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο κ. Ευαγγελίου κατάλαβα ότι ο σύλλογος λειτουργεί επαγγελματικά, έχει ατμόσφαιρα οικογένειας και ήθελα να είμαι και εγώ μέλος μίας τέτοιας ομάδας» και συνέχισε σημειώνοντας για το φετινό πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ σε σχέση με πέρυσι και αυτό είναι καλό για την Ελλάδα γενικότερα. Θα βοηθήσει να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά στο βόλεϊ για να ανέβει περισσότερο και η Εθνική ομάδα».
Η Έλενα Τσβίγιοβιτς γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1992 στο Μπαρ του Μαυροβουνίου. Έχει αγωνιστεί στην Γκάλεμπ, ομάδα της χώρας της, στην Ντιναμό Παντσέβο και στην Ζρενιανίν στη Σερβία και το 2015 μετακόμισε για τρία χρόνια στη Ρουμανία και στη Πενιτσίλινα.
Τον Δεκέμβρη του 2018 μέχρι το τέλος της σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Μακεδόνων και την 14η αγωνιστική είχε πάλι αναδειχθεί MVP.