Α1 ΑΝΔΡΩΝ

MVP της 5ης αγωνιστικής ο Ρανγκέλ

MVP της 5ης αγωνιστικής ο Ρανγκέλ

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Λούκας Φερέιρα Ρανγκέλ (Rangel Ferreira Lucas Victor), αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής – MVP Βίκος Cola της εξ’ αναβολής 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2016-17.

O Ρανγκέλ αναδεικνύεται MVP Bikos Cola για πρώτη φορά παρότι στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος που πλέον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό αναδείχτηκε ΜVP Bikos Cola στη νίκη επί της παλιάς του ομάδας (του ΠΑΟΚ) με σκορ 3-1 σετ και μάλιστα στο PAOK Sports Arena.

Σε αυτή την αναμέτρηση ο Ρανγκέλ πήρε 15 πόντους συνολικά. Οι 7 από αυτούς ήταν από μπλοκ 7/16 επιθέσεις και 1 άσσο σε 17 σέρβις. Επίσης έβγαλε καθοριστικά μπλοκ από τα οποία ξεκίνησαν «κόντρα» επιθέσεις για την ομάδα του βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Βίκτορ Λούκας Ρανγκέλ γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1990 και έχει ύψος 2μ.10. Έχει αγωνιστεί στην Comp, Industrial, Cruzeiro, UF GF (όλες στην Βραζιλία), στην ισπανική Τερουέλ, στον ΠΑΟΚ, στην UPCN Aργεντινής και στη Cunvic στη Βραζιλία.

Είναι ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που μπαίνει στη λίστα των MVP Bikos Cola για τη σεζόν 2016-17.

ΟΙ MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17

1η αγωνιστική: Λεβάν Καλαντάντζε (Ηρακλής Πετσφαίριση 2015)

2η αγωνιστική: Κάσσανδρος Στίγγας (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

3η αγωνιστική: Γκρέγκορι Πέτι (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

4η αγωνιστική: Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός)

5η αγωνιστική: Βίκτορ Λούκας Φερέιρα Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

6η αγωνιστική: Παναγιώτης Πελεκούδας (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

7η αγωνιστική: Λίμπερμαν Αγκάμεζ (Ολυμπιακός)