CHALLENGE CUP

Να διατηρήσει τα κεκτημένα

Να διατηρήσει τα κεκτημένα

Nα ξεκινήσει νικηφόρα και να επαναλάβει την περσινή χρονιά θέλει σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη (18:00) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντιεκίρχ και την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία του Α γύρου του Τσάλεντζ Καπ.

Να δώσει συνέχεια στις καταπληκτικές Ευρωπαϊκές του εμφανίσεις κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου θέλει το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντιεκίρχ.

Η ομάδα του Λουξεμβούργου δεν αποτελεί το φόβητρο για τις φιλοδοξίες των «ερυθρόλευκων» που χωρίς προβλήματα άπαντες περιμένουν με ενθουσιασμό την αναμέτρηση και η Σάσκια Χίπε φρόντισε με δηλώσεις της να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.

Η Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού αναφερόμενη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς δήλωσε ««Επιτέλους ξεκινάει και η… ευρωπαϊκή σεζόν. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λάβουμε μέρος στο διοργάνωση του Challenge Cup το οποίο κατακτήσαμε πέρσι. Πρώτος μας αντίπαλος είναι η ομάδα από το Λουξεμβούργο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά των αγώνων και στη συνέχεια την πρόκριση. Φέτος ξεκινάμε πιο νωρίς στη σεζόν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι.  Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε και την Τετάρτη τους οπαδούς μας να έρθουν στο Ρέντη να μας δουν και να φωνάξουν για τον Ολυμπιακό».