Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Να διευρύνει το αήττητό του στη Volleyleague

Να διευρύνει το αήττητό του στη Volleyleague
Στο κλειστό του Ρέντη ο αήττητος και πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί την ουραγό Κηφισιά. (9η αγωνιστική, 8/12, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ.).

Ο Ολυμπιακός έχει 7 νίκες σε ισάρθμους αγώνες στο πρωτάθλημα και με 18 βαθμούς προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ενώ θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στην Volley League όπου ήδη έχει 37 σερί νίκες.

Ο διεθνής κεντρικός του Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Κόντρα στην Κηφισιά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε σοβαροί. Επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα μετά την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Cup. Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στη Λευκορωσία, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, όπως σε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε στη συνέχεια να σκεφτούμε το παιχνίδι του Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟΚ».

Από την άλλη, η Κηφισιά δεν έχει ξεκινήσει καλά καθώς σε 6 αγώνες πρωταθλήματος έχει μία νίκη και 5 ήττες. Εχει 3 βαθμούς και καίγεται για βαθμούς.

Ο ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος είπε: «Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή και αήττητο Ολυμπιακό. Είναι μία ισχυρή ομάδα με μεγάλη ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Εμείς όμως κοιτάμε την ομάδα μας και προσπαθούμε να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βάζουμε στο παιχνίδι μας στοιχεία που θέλει ο νέος μας προπονητής. Οι προπονήσεις είναι δυνατές και πιστεύω ότι σύντομα θα παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές μας. Απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...