Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Να συνεχίσουν το απόλυτο

Να συνεχίσουν το απόλυτο
Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΑΟΠ Κηφισιάς ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (12/12, 18.00, ΕΡΤwebTV, Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μουλά Ειρήνη).

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την προέλασή του στο πρωτάθλημα και να διατηρηθούν σε άριστη αγωνιστική κατάσταση ενόψει και της αναμέτρησης με την γαλλική Τουρ στις 19 του μήνα.

Ο Γερμανός κεντρικός του Ολυμπιακού Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το αποδεικνύει με τα θετικά αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της. Μας περιμένει μέσα σε μια εβδομάδα ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια και ταξίδια αλλά έχουμε την ποιότητα ως ομάδα για να ανταποκριθούμε».

Ο ΑΟΠ Κηφισiάς προέρχεται από τις δύο ήττες στους αγώνες με Νίκη Αιγινίου και Ηρακλή. O προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Αυτή την αγωνιστική παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Όλοι μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη και ένα δύσκολο ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα, καθώς γυρίσαμε με πούλμαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Η κούραση που έχουμε, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο με 14 παίκτες πρώτης γραμμής. Σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Για αυτό το λόγο δεχτήκαμε ο μεταξύ μας αγώνας να γίνει Τρίτη αντί για Τετάρτη. Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία απέναντι στην Τουρ».

O αγώνας θα μεταδοθεί απο την διαδυκτιακή πλατφόρμα της ΕΡΤwebTV, το ERTplay1

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής Volleyleague ΕΔΩ