ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ναράχνο : «Υπερήφανος για τα κορίτσια»

Ναράχνο : «Υπερήφανος για τα κορίτσια»

Με χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξία για το μέλλον υποδέχθηκαν τη νίκη πρόκριση επί της Νορβηγίας Σία Τοτσίδου και Γκιγέρμο Ναράνχο, με την έμπειρη ακραία να δηλώνει χαρούμενη για την επιτυχία και τον Ισπανό τεχνικό να  είναι υπερήφανος για τις αθλήτριές του…

Υπερήφανος για τις αθλήτριές του και την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού δήλωσε ο Γκιγέρμο Ναράνχο. Ο Ισπανός τεχνικός αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε «Όλα καλά πήγαν. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τα κορίτσια. Σε μικρό διάστημα κατάφεραν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Όλες και οι 18 που κλήθηκαν έδειξαν διάθεση και προσήλωση στον στόχο που ήταν να νικήσουμε και τη Νορβηγία».

Σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Μεσογείων ο Ναράνχο είπε «Ήταν εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε σήμερα. Δεν περίμενα τόσο κόσμο αλλά τελικά αυτοί που μας ακολουθούν καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική. Μας επιβραβεύουν και τους ευχαριστούμε».

Τοτσίδου : «Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

Η νίκη ήρθε, το συρτάκι σφράγισε την πρόκριση και το χειροκρότημα του κόσμου έστειλε στον 7ο ουρανό τις αθλήτριες της Εθνικής μας.

Η Σία Τοτσίδου λίγο μετά την πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τόνισε «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την τελική έκβαση του αγώνα. Είχαμε στόχο τη νίκη με 3-0 ακόμη αν και είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση»  και ολοκλήρωσε υπογραμμίζοντας «Ελπίζω η πορεία αυτής της Εθνικής ομάδας να είναι ένας καλός λόγος για να εξελιχθεί το άθλημα σε όλα τα επίπεδα. Ήταν πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο τρίτο σετ ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω και στα επόμενα ματς να είναι στο πλευρό μας και μαζί να πανηγυρίσουμε ανάλογες επιτυχίες».