ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ναράνχο: «Όλες αξίζουν συγχαρητήρια»

Ναράνχο: «Όλες αξίζουν συγχαρητήρια»

Πανευτυχής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγιέρμο Ναράνχο μοίρασε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για τη μεγάλη νίκη επί της Φινλανδίας..

«Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι μετά και τη χθεσινή εμφάνιση της Φινλανδίας. Κανείς δεν τους περίμενε να παίξουν έτσι και εξέπληξαν κόσμο. Ξέραμε ότι έπρεπε να παλέψουμε και αυτό κάναμε. Αν και χάσαμε το δεύτερο σετ, η ανατροπή στο πρώτο από το 23-19 ήταν το κλειδί του αγώνα. Κάναμε πολλά λάθη και αν δεν καταφέρναμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ, τότε θα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Η Μερτέκη αν και δεν τα πήγε καλά στην υποδοχή, έκανε εκπληκτική δουλειά με τα σερβίς της από το 23-19 σε 23-24 και χάρη σε εκείνη το κατακτήσαμε. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ αθλητριών αυτή την στιγμή και αρκετές καλές αθλήτριες μικρότερης ηλικίας και σε όλες αξίζουν συγχαρητήρια.

Τώρα έχουμε μια ημέρα ξεκούρασης και θα προετοιμαστούμε για την Βουλγαρία. Για αυτούς θα είναι το παιχνίδι που θα κρίνει αν θα προκριθούν στην επόμενη φάση ή όχι και θα μπουν πολύ σκληρά. Έχουν εξαιρετικές αθλήτριες όπως η Βασίλεβα και είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Θα είναι σίγουρα δύσκολα», δήλωσε ο Ναράνχο.

Τέλος, ο κόουτς της Εθνικής σχολίαζε νωρίτερα: «Εγώ θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Γιώργο (σ.σ. Καραμπέτσο) που δεν είναι κοντά μας. Ξέρουμε ότι του δώσαμε χαρά».