CEV CUP

«Ναυάγησε» το «Πειρατικό» του Πετρέα στην Πόλη

«Ναυάγησε» το «Πειρατικό» του Πετρέα στην Πόλη

“Ψαλιδίστηκαν” οι ελπίδες της γαλλικής Αζαξιό για πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup ανδρών μετά τη βαριά ήττα της στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσέ για το α’ ματς των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Στην χειρότερη ίσως φετινή ευρωπαϊκή τους βραδιά οι Κορσικανοί,  δεν κατάφεραν παρουσία περίπου 650 Τούρκων οπαδών στο “Μπουρχάν Φελέκ” να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού της Γαλλίας (15/3).

Με εξαίρεση το α΄ σετ, που χάθηκε στα… σημεία, στη συνέχεια οι Γάλλοι “Πειρατές” παραδόθηκαν αμαχητί στις ορέξεις των “καναρινιών”, που με νίκη 3-0 (26-24, 25-14, 25-18) σετ έβαλαν τις βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Ενδεικτικό της κακής εμφάνισης των φιλοξενούμενων ήταν το γεγονός ότι ουδείς παίκτης έφτασε το διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Πετρέα να σημειώνει 3 πόντους με 2 μπλοκ, ενώ ο τοπ σκόρερ της Αζαξιό, Μιράντα σταμάτησε στους… 8 πόντους! Άλλους 6 πόντους για την ομάδα του Φεράντεζ πρόσθεσε ο Σέρβος πρώην άσος Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Φοίνικα Σύρου, Μιγιαήλοβιτς, ενώ τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τόι της “Φενέρ” με 16 πόντους.

Στα υπόλοιπα χθεσινά ματς των “8” της διοργάνωσης, στον ιταλικό “εμφύλιο” Πιατσέντζα-Τρεντίνο οι φιλοξενούμενοι, υπό το βλέμμα του δικού μας α’ διαιτητή, Γιώργου Γεωργουλέα επικράτησαν με 3-0 σετ, η βελγική Λιντεμανς Άλστ του Φρανκ Ντεπέστελε ηττήθηκε στη Γερμανία με 3-0 σετ από την Ράινμαν, ενώ στην Τσεχία η γαλλική Τουρ επικράτησε με το ίδιο σκορ της Τσεζ Καρλοβάσκο.