Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέα αρχή αναζητά ο Παναθηναϊκός

Νέα αρχή αναζητά ο Παναθηναϊκός
Το δεύτερο τηλεοπτικό ντέρμπι της αγωνιστικής με τεράστιο βαθμολογικό θα διεξαχθεί στο Μετς, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΑΟΠ Κηφισιάς (15η αγωνιστική, 4/2, 19.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ.).

Αμφότερες οι ομάδες είναι ενισχυμένες με τον Παναθηναϊκό να αναζητά “restart” στους οκτώ αγώνες που υπολοίπονται μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου με στόχο να μπουν στα πλέι άουτ χωρίς βαθμολογικό μειονέκτημα.

Ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό θα κάνει ο Αμερικανός διαγώνιος Μάιλς Κέλαν Τζόνσον ο οποίος αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Μάλιστα η διοίκηση του ΤΑΑ έχει κάνει έκκληση στους οπαδούς του “τριφυλλιού” για δυναμική συμπαράσταση σε μια μέρα ιδιαίτερα δύσκολη στην Αθήνα λόγω του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Από την αρχή της σεζόν γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εγιναν καλές μεταγραφές και στους οκτώ αγώνες που απομένουν θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσουμε την παραμονή στα πλέι άουτ. Θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή με την Κηφισιά και αυτό θα συμβεί μόνο εάν πάρουμε νίκη. Θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Στα δύσκολα της ομάδας η παρουσία του κόσμου πάντα έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το ίδιο περιμένω να γίνει και τώρα».

Στην αντίπερα όχθη, η ανανεωμένη  Κηφισιά με νέο πρόσωπο τον Πολωνό ακραίο Μιχάλ Βόιτσικ σε συνδυασμό και με την έλευση των Παπαγγελόπουλου, Πολυχρονιάδη, Ρούση μοιάζει πλήρης. Η Κηφισιά έχει 17 βαθμούς και μαζί με τον Εθνικό μοιράζεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή στην 8αδα.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Η ομάδα ναι μεν ενισχύθηκε αλλά και πάλι ξεκινάμε να φτιάξουμε ένα νέο σύνολο. Εχουμε πει πολλές φορές πως στο βόλεϊ δεν μετράει η φυσική παρουσία αλλά το ποιος έχει φτάξει ομάδα. Κάνουμε πολύ δουλειά σε καθημερινή βάση. Η έλευση του Βόιτσικ αλλά και των υπολοίπων παιδιών θα μας βοηθήσει και θα μας δώσει λύσεις κυρίως στην υποδοχή. Ο Παναθηναϊκός είναι στριμωγμένος και δεν έχουμε περιθώρια για λάθη και απώλειες. Πρέπει να πάρουμε νίκη διαφορετικά θα μπούμε σε περιπέτειες».