Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέα αρχή για Άρη (Foto)

Νέα αρχή για Άρη (Foto)

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε τη χρονιά ο Άρης που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης…

Η χρονιά στον Άρη ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα και άριστο κλίμα στην Θεσσαλονίκη με τον Δημήτρη Σολκίδη να βλέπει όλες τις αθλήτριες του ετοιμοπόλεμες στο πρώτο προσκλητήριο της σεζόν.

Βερόνικα Χούντιμα, Κένταλ Κλίβελαντ και Μπλιάνα Γκλιγκόροβιτς ήταν τα νέα πρόσωπα της πρώτης συγκέντρωσης όπου δέχθηκαν και τα περισσότερα φλας με τις τρεις αθλήτριες να δείχνουν άμεση προσαρμογή με τις υπόλοιπες συναθλήτριες τους.

aris-proetoimasia-4 aris-proetoimasia-6

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έπιασαν δουλειά από το κλειστό γήπεδο της Θύρας 3 όπου ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας καλωσόρισε παλιές και νέες αθλήτριες και παρουσία των ανθρώπων της διοίκησης μίλησαν για τα πλάνα και τους στόχους της χρονιάς.

Μια χρονιά όπου ο Άρης φρόντισε να ενισχυθεί αρκετά και αισιοδοξεί πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν και να είναι στους πρωταγωνιστές του νέου πρωταθλήματος…

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ρεντζεπέρης αναφερόμενος στη νέα χρονιά δήλωσε «Στόχος μας φέτος είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να είμαστε στις πρώτες τέσσερις θέσεις του πρωταθλήματος. Το ρόστερ μας είναι ικανοποιητικό και νομίζω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαι αισιόδοξος».

Στο κλειστό του Βικελίδης βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας όπου ευχήθηκαν στην ομάδα καλή χρονιά, ενώ εν συνεχεία το πρόγραμμα του Δημήτρη Σολκίδης περιελάμβανε τρέξιμο και…  αρκετούς γύρους στο ποδοσφαιρικό γήπεδο με τα πειράγματα και τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.

aris-proetoimasia-2 aris-proetoimasia-3 aris-proetoimasia-5 aris-proetoimasia-7