A2

Νέα αρχή για τον ΑΟ Ορεστιάδας

Νέα αρχή για τον ΑΟ Ορεστιάδας

Κανονικά στην Α2 ανδρών της νέας χρονιάς θα συμμετάσχει ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς οι «πράσινοι» του Έβρου δήλωσαν την συμμετοχή του τo τελευταίο 24ωρο της προθεσμίας… Κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο τα ονόματα για νέα προσωρινή διοικούσα Επιτροπή.

Έστω και στο τέλος  η «μηχανή» του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ξεκίνησε να λειτουργεί και να κινείται  καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από το Πρωτοδικείο η σύνθεση της νέας προσωρινής διοικούσας Επιτροπής που θα αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα τη νέα σεζόν.

Η συμμετοχή της ομάδας στην Α2 «κλείδωσε» σήμερα Τρίτη λίγο πριν εκπνεύσει η διορία από την ΕΟΠΕ, ενώ την ίδια στιγμή ξεκινά και η αναζήτηση παικτών για τη νέα χρονιά.

Μια χρονιά που ξεκινά με δυσκολίες και που αναμένεται με πολλές ιδιαιτερότητες, ωστόσο άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να «τρέξουν» για να δημιουργήσουν μια ομάδα που σε πρώτο πλάνο δεν θα έχει στόχο την άνοδο αλλά να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία, θα στηρίζεται σε νεαρά παιδιά και παράλληλα να γίνει και το απαιτούμενο οικονομικό συμμάζεμα.

Αυτό που τα τελευταία χρόνια ήταν άγνωστη λέξη με αποτέλεσμα να χαθεί η μπάλα και σε συνδυασμό με πολλούς λανθασμένους χειρισμούς οδήγησε το άλλοτε καμάρι της Θράκης και του Ελληνικού βόλεϊ στον υποβιβασμό.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...