A2

Νέα αρχή με Πάτρα για Περσέα στην Α2

Νέα αρχή με Πάτρα για Περσέα στην Α2

Έτοιμος για μια ακόμη πρόκληση, ανάμεσα στις τόσες που έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς στην καριέρα του, είναι ο καταξιωμένος τεχνικός που θα ηγηθεί της προσπάθειας διάκρισης του νεοφώτιστου Περσέα στην Α2 Ανδρών.

Μετά λοιπόν την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών ΕΠΕΣΘ που της χάρισαν την άνοδο, η ομάδα της Μαρίας Μιχαηλίδου, δικαιούται να κάνει όνειρα και για αυτό ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη παραχωρώντας τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των “πορτοκαλί” της Περαίας, στον καταξιωμένο προπονητή Χρήστο Πάτρα, που θα διαδεχθεί τον τεχνικό-παίκτη της ομάδας, με σημαντικό μερίδιο στην φετινή πορεία, Γιώργο Τζανή.

perseas

Αναφερόμενος λοιπόν σε ένα ακόμη “στοίχημα” της καριέρας του ο πολύπειρος κόουτς και “αρχιτέκτονας” της ανόδου του Ηρακλή στην Volleyleague, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να “δώσει τα χέρια” με τον Περσέα, o οποίος βάσει της ιστορίας, ως τελευταίος βασιλιάς της Μακεδονίας, μέλος της Δυναστείας των Αντιγονιδών, αναζητά ασφαλώς το δικό του “θρόνο” στην κατηγορία.

“Για μένα προσωπικά είναι ένα καινούργιο ταξίδι σε μια περιοχή που τώρα αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στον χώρο του βόλλευ με ανθρώπους αγνούς που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που πήρα την απόφαση να εργαστώ στον Περσέα και να δουλέψω με όλη μου την αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που που προσπαθώ και καταφέρνω πάντα σε ομάδες με υγεία.

Η καινούργια μου ομαδα φαίνεται απο την αρχή οτι έχει πολύ υγεία, διάθεση, πάθος, πράγματα που όπως έχει δείξει το παρελθόν με καλύπτουν και έτσι με οδηγούν με πολύ δουλειά σε σπουδαία αποτελέσματα, στις δύσκολες βολλεϊμπολιστικές στιγμές της πόλης μας.

Φαντάζει ” όαση” στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης . Μένει απο την πλευρά όλων μας η πολύ δουλειά και η πολύ αγάπη που υπάρχει σε αυτό που κάνουμε, τα υπόλοιπα στο… γήπεδο. Η περιοχή έχει μέλλον, οι τοπικοί παράγοντες άρχισαν να βλέπουν με καλό μάτι την προσπάθεια αυτή και θεωρώ απαραίτητη και επιβεβλημένη την βοήθεια τους με οποιοδήποτε τρόπο” υποστήριξε ένας πραγματικός “τζέντλεμαν” των πάγκων με πλούσιο βιογραφικό, έχοντας εργαστεί επιτυχώς στις «μικρές» Εθνικές αλλά και σε Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, Aρη, Ν. Μουδανιά, Απόλλων Καλαμαριάς, Φοίνικα Σύρου και Ηρακλή.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...