ΔΙΕΘΝΗ

Νέα ήττα για Φράγκο, που υποδέχεται τον Ν’ Γκαπέ και την παρέα του

Νέα ήττα για Φράγκο, που υποδέχεται τον Ν’ Γκαπέ και την παρέα του

Ένας βαθμός, ήταν το μόνο κέρδος της Φραγκφούρτης από το εκτός έδρας ματς στο Χέρσιγκ με την τοπική ομάδα, καθώς η ομάδα του διεθνή Έλληνα ακραίου, αν και προηγήθηκε με 1-0, δεν άντεξε μέχρι τέλους στην πίεση των γηπεδούχων, που επιβλήθηκαν με 3-2 (21-25, 25-21, 26-24, 25-20, 15-11).  Πλέον η παρέα του Φράγκου ετοιμάζονται πλέον να υποδεχθούν τη ρωσική Ζενίτ Καζάν για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

“Κλειδί” για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga αποδείχθηκε το γ’ σετ το οποίο η Φραγκφούρτη αν και προηγήθηκε με 16-14 δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους τη διαφορά και να ζευγαρώσει τα κερδισμένα της σετ.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Στέλιο Ντε Ρόκο, στα δύο πρώτα σετ, άφησε εκτός τον Φράγκο, ο οποίος παίζοντας βασικός στα τρία επόμενα τελείωσε το ματς με 7 πόντους (1 άσο, 6/15 επ., 48% υπ, 19% αρ.). Τοπ σκόρερ του αγώνα με 25 πόντους ο συμπαίκτης του Φράγκου, Καριλτσεκ, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Στη βαθμολογία προηγείται με 40β η Φριντριχσχάφεν, που αυτή την ώρα αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ντούρεν, ενώ η Φραγκφούρτη είναι στην 5η θέση με 31 πόντους.

Πλέον η ομάδα του Ανδρέα Φράγκου καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό της ένδυμα για να υποδεχθεί στις 14/2 εκλεκτούς προσκεκλημένους όπως οι Έρβιν ν’ Γκαπέ, Ματ Άντερσον, Μαξίμ Μιχαϊλοφ μαζί με τους υπόλοιπους αστέρες της Ρωσικής, Ζενίτ Καζάν.