Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέα νίκη για Χαλκίδα

Νέα νίκη για Χαλκίδα

Το 2×2 στα φιλικά προετοιμασίας έκανε η Χαλκίδα καθώς με το 3-1 (22-25, 25-21, 25-21, 25-20) επικράτησε του Ηρακλή αφήνοντας αισιόδοξο τον Σπύρο Γκολίτση που συνεχίζει το μοντάρισμα της ομάδας της Εύβοιας που το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Νίκη Αιγινίου.

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά πανηγύρισε στην Θεσσαλονίκη η Χαλκίδα καθώς η ομάδα της Εύβοιας επικράτησε του Ηρακλή με 3-1, με τους Γιάννη Ορφανό και Σπύρο Γκολίτση να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους.

Με νικητή την Χαλκίδα έληξε ο εμφύλιος των «Γηραιών» στην Θεσσαλονίκη καθώς οι «κυανόλευκοι» της Εύβοιας έδειξαν καλύτερη εικόνα επικρατώντας με 3-1.

Ένα παιχνίδι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα για τους Ορφανό και Γκολίτση όπου είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες τους και να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα στο παιχνίδι τους.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας, Σπύρος Γκολίτσης, αναφερόμενος στην προετοιμασία και το φιλικό τόνισε «Είναι περίοδος όπου δοκιμάζουμε σχήματα και τακτικές και χτίζουμε την ομάδα εν όψει του πρωταθλήματος. Ακόμη πειραματιζόμαστε. Ήταν μόλις το 2ο φιλικό προετοιμασίας μας. Νομίζω το αποτέλεσμα των φιλικών έχει την τελευταία σημασία αυτή την περίοδο.

Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο θέλουμε δουλειά και να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και λεπτομέρειες γιατί αυτές χαρίζουν τη νίκη.  Τα παιδιά βρίσκονται μόλις ένα μήνα. Χρειάζεται ακόμη χρόνος για να μπορέσει η ομάδα να παίζει το βόλεϊ που μπορεί, να έχει καλή συμπεριφορά στο μπλοκ-αμυνα και γενικά να βγάζει μια ορθολογική ανάπτυξη παιχνιδιού.

Δοκίμασα όλα τα παιδιά που είχα στην διάθεση μου και βρισκόμαστε εν αναμονή του  Τάπια που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Παναμερικανικό.

Το τελικό μοντάρισμα θα γίνει στο τουρνουά της Χαλκίδας όπου θα έχουμε και τον Τάπια στο ρόστερ μας, ενώ για εμάς το Λιγκ Καπ είναι μια περίοδο προετοιμασίας για να δούμε αν η ομάδα μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με αυτό  που μπορεί και θέλουμε όλοι από αυτή».

Ηρακλής (Ορφανός) : Προύσαλης, Ριζόπουλος, Εφραιμίδης, Κιόσης, Φωτιάδης, Αρμενάκης, Μπαμπαλιούτας (λ), Τζιουμάκας, Μούχλιας, Ελευθερίου.

Χαλκιδα : Γκελίνσκι, Κολτσιακης, Μακ Γουίλιαμ, Τσολάκος, Χαραλαμπίδης, Μουτάμπαζι, Τσαδήμας (λ), Μότα, Αμαριανάκης, Αδάμ, Μιχαλόπουλος, Μακρυγιάννης.