Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέα σελίδα με Μαλακατέ πρόεδρο στον Παναθηναϊκό Α.Ο

Νέα σελίδα με Μαλακατέ πρόεδρο στον Παναθηναϊκό Α.Ο

Ο Παναγιώτης Μαλακατές ανέλαβε και επίσημα τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης.

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί η δήλωση του τέως προέδρου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και ο απολογισμός οικονομικός και αγωνιστικός του Συλλόγου με πρόσιμο το θετικότερο της τελευταίας δεκαετίας. Ο Όμιλος είναι πλέον καθαρός οικονομικά και αγωνιστικά η νέα διοίκηση που από την Τετάρτη κιόλας θα σηκώσει μανίκια θα τρέξει τη στελέχωση των τμημάτων.

Βολεϊκός πρόεδρος

Τα ομαδικά αθλήματα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα (λόγω μεταγραφικής περιόδου) ενώ ο νέος πρόεδρος διατελώντας την τελευταία δεκαετία έφορος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ γνωρίζει ότι το πρώτο… 100άρι θα το τρέξει με το συγκεκριμένο τμήμα.

Από εκεί και πέρα στην αντρική ομάδα το μομέντουμ των αγωνιστικών υποχρεώσεων ευνόησε τη διαδικασία των αρχαιρεσιών αφού οι αθλητές γνωρίζουν ήδη από σήμερα ότι υπάρχει διοίκηση στον Παναθηναϊκό ενόψει της επόμενης ημέρας ενώ μεγάλος στόχος παραμένει η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αντιπρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκτος συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Μαλακατές Παναγιώτης

Βρανόπουλος Δημήτρης

Συνοδινός Θεόδωρος

Παπαπασχάλης Χαράλαμπος

Κυριζάκης Χρήστος

Παυλόπουλος Βασίλης

Ακριτίδης Χρόνης

Νίκας Σωτήρης

Αντωνιάδης Γιάννης

Κατσούλη Ελένη

Γαλάνη Κυριακή

Σκολίδης Λεωνίδας