ΔΙΕΘΝΗ

Ήρθαν πιο κοντά Γκουίτζι-Τζούριτς

Ήρθαν πιο κοντά Γκουίτζι-Τζούριτς

Η Μαρτίνα Γκουίτζι αποτελεί το πρώτο φετινό απόκτημα της Φοπαπεντρέτι Μπέργκαμο και πλέον πλησίασε ακόμη περισσότερο στην πόλη του “Ρωμαίου και Ιουλιέτας”, όπου θα μένει πλέον ο διεθνής μας.

Τα νέα είναι ευχάριστα λοιπόν για το όμορφο ζευγάρι, καθώς την μεταγραφή του “Μήτσου” στη Βερόνα, ακολούθησε η μετακόμιση της διεθνούς κεντρικής της Νοβάρα, στο Μπέργκαμο. Αυτό σημαίνει πως η απόσταση που τους χώριζε μέχρι σήμερα “ψαλιδίζεται”, καθώς πλέον μετά από 116, 2 χλμ δρόμο (μ.ο 1 ώρα & 18 λεπτά) θα μπορούν να βρεθούν “αγκαλιά”.

Σε περίπτωση που αμφότεροι παρέμεναν στις ομάδες, θα χρειάζονταν 152 χλμ παραπάνω για να βρεθούνε, καθώς η απόσταση που θα τους χώριζε θα έφτανε τα 268,3 χλμ ή αν προτιμάτε σε χρόνο, μιάμισι ώρα παραπάνω (μ.ο 2 ώρες και 50 λεπτά).

djuric_guigi

Ωστόσο αυτό το διάστημα όπως και για τον Τζούριτς, για την 32χρονη μπλοκέρ από την Πίζα, που με 4 τίτλους Ιταλίας, 4 Κύπελλα Ιταλίας, 5 Σούπερ Καπ, 1 CEV Cup, 1 Challenge Cup, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο και 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχει συνδέσει το όνομά της με την επιτυχία, το μυαλό είναι μόνο στην Εθνική ομάδα.

martina_guiggi7
Η διεθνής κεντρική βρίσκεται με την “σκουάντρα ατζούρα” στην Ιαπωνία, για να διεκδικήσει στο προολυμπιακό της FIVB του Τόκιο, το Ολυμπιακό εισιτήριο για το Ρίο, ενώ σιγά σιγά αναμένεται να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο Τζούριτς.