ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νέοι προπονητές στα αναπτυξιακά του ΓΣΗ

Νέοι προπονητές στα αναπτυξιακά του ΓΣΗ
Ανασυγκρότηση του προπονητικού team των αναπτυξιακών τμημάτων ανακοίνωσε η Ηλιούπολη με την πρόσληψη νέων προσώπων. Αναλυτικά έχουμε:
«Σε νέες προπονητικές συνεργασίες προχώρησε το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΓΣ Ηλιούπολης σχετικά με τα αναπτυξιακά τμήματά του.
Συγκεκριμένα μετά την παραίτηση της κυρίας Χονδρού Λιλής και την αποχώρηση για επαγγελματικούς λόγους του κυρίου Καραγιάννη Δημήτρη, ο οποίος θα έχει μερική απασχόληση στο σύλλογο, η διοίκηση του τμήματος ανακοινώνει την πρόσληψη των προπονητών Παναγιώτη Μιχαλόπουλου, Μένης Μιχαηλίδου και Χριστοδουλάκη Στεφάνου.
Αναλυτικά ο κύριος Μιχαλόπουλος Παναγιώτης, ο οποίος θα αναλάβει κορασίδες και παγκορασίδες είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με μεγάλη εμπειρία σε αναπτυξιακά τμήματα. Έχει προϋπηρεσία στα τμήματα του Παναθηναϊκού, Ιωνικού, στατιστικολόγος στην Α2 στον Ολυμπιακό, και επί σειρά ετών προπονητής στον Φοίβο Μελισσίων.

Η κυρία Μένη Μιχαηλίδου θα αναλάβει τα τμήματα παγκορασίδων και έχει παράγει προπονητικό έργο σε πολλές ομάδες τόσο αναπτυξιακές όσο και γυναικείες. Είναι επίσης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, έχει διατελέσει προπονήτρια στην Φιλία Ηλίουπολης, Ένωση Βύρωνα, Παναθηναϊκό, Άγιο Σώστη, Νήαρ Ήστ, ΑΟΝΑ, Ευρυάλη και Πανιώνιο, με σημαντικές διακρίσεις.

Τέλος ο κύριος Χριστοδουλάκης Στέφανος εξίσου απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, θα αναλάβει προαγωνιστικά τμήματα. Είναι αθλητής της ανδρικής μας ομάδας και προπονητής ανάπτυξης στα αγόρια.

Συνεχίζουν μαζί μας οι προπονητές Καρολίνα Λάππα και Παναγιώτης Αρματάς.

Καλοσωρίζουμε τους νέους προπονητές και ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.»