ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νέο… νταμπλ για το Ελληνικό Κολλέγιο (φωτό)

Νέο… νταμπλ για το Ελληνικό Κολλέγιο (φωτό)

Με διπλό θρίαμβο για τις ομάδες του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης επί των φιναλίστ των Σχολών Μωραίτη ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη οι τελικοί αγοριών-κοριτσιών Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου. MVP αναδείχθηκαν η Κατερίνα Παπάζογλου και Κώστας Καπετανίδης.

mvp_papazoglou_kapetanidis

Στον αγώνα των κοριτσιών που άνοιξε σήμερα το πρωί στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” την αυλαία των τελικών η παρέα της διεθνούς Κατερίνας Παπάζογλου, επικράτησε με 3-1 σετ της ομάδας της συμπαίκτριάς της στην Εθνική Κορασίδων, Ζωής Φάκη και για μια ακόμη χρονιά διατήρησαν τα κεκτημένα στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντάς την ανωτερότητά του Ελληνικού Κολλεγίου στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Σχολή Μωραΐτη (Καλαμπόκης): Παπασταύρου, Γκρέκου, Σολωμού, Φάκη, Μιλεντίγιεβιτς,
Μπανίκα, λ- Οικονομοπούλου (Μπαλογιάννη, Τσιγαρίδα, Νικολογιάννη)

Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (Μ. Ιωαννίδης): Τουκμενίδου, Παπάζογλου, Νώτη, Καρακατσιάνη,
Αγγελοπούλου, Κομνηνό, λ- Νικολαΐδου, λ- Καραγιάννη (Ξανθοπούλου, Παπαφωτίου, Σαρηγιαννίδου)

kollegio_thesalonikis_agoria

Το παράδειγμα των συμμαθητριών τους, μιμήθηκαν και οι κολλεγίοπαιδες του προπονητή Κώστα Ιωαννίδη, που με το εύκολο 3-0 (25-19, 25-17, 25-17) επί των αντιπάλων τους, υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα των κοριτσιών της Σχολής τους.

Ελληνικό Κολλέγιο (Κ. Ιωαννίδης): Χρηστινίδης, Φωτιάδης, Χρηστάκος, Τζιουμάκας, Ζαΐνης,
Καπετανίδης, λ- Μπουράκης (Καΐλης, Κουντουρέτης, Τζιάβρας, Τσάτσαλος, Μπούτος)

Σχολή Μωραΐτη (Παπακωνσταντίνου): Παπαδόπουλος, Λαρσινός, Καρράς, Εμμανουήλ, Γαβριήλ, Μπαλούγιος,
λ- Αποσκίτης (Νεοφώτιστος, Καφαντάρης, Καριώτης, Κυπραίος, Σπυρόπουλος)

Οι τρίτες θέσεις της διοργάνωσης μίλησαν… κυπριακά, αφού στο μικρό τελικό των κοριτσιών το Λύκειο Αποστ. Πέτρου & Παύλου Λεμεσού επικράτησε με 3-0 σετ του 3ου ΓΕΛ Ηλιούπολης, ενώ με το ίδιο σκορ (3-0) επί του 2ου ΓΕΛ Κω κέρδισε στο αντίστοιχο ραντεβού των αγοριών και η περσινή φιναλίστ ομάδα του Λανίτειου Λυκείου Λεμεσού.