A2

Νεόφυτος: «Ό,τι άλλο έρθει πλην της ανόδου, θα είναι αποτυχία»

Νεόφυτος: «Ό,τι άλλο έρθει πλην της ανόδου, θα είναι αποτυχία»
Η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών είναι η ΑΕΚ που μετά από 17 αγωνιστικές στον Α2 υποόμιλο, μετράει ισάριθμες νίκες ενώ έχει στόχο ξεκάθαρο στόχο την άνοδο.
«Είχαμε βάλει στόχο από το καλοκαίρι να είμαστε πρώτοι στην κανονική περίοδο. Είδαμε τις ομάδες και θέλαμε να τελειώσουμε αήττητοι την κανονική διάρκεια. Μείναμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Δεν υπήρχαν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια και προσεγγίσαμε όλους τους αγώνες με την ίδια σοβαρότητα. Δουλεύουμε κάθε μέρα επαγγελματικά, ο πρόεδρος και η διοίκηση μας λύνουν ότι πρόβλημα προκύπτει, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο έχουν πάρει όλους τους μισθούς τους και η ΑΕΚ είναι πλέον σε ένα άλλο επίπεδο» σχολίασε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Νεόφυτος.
Η σεζόν προχωράει όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί το καλοκαίρι του 2017. Μάλιστα στην Ένωση λένε ότι αν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης η ομάδα είχε διαθέσιμα όλα της τα όπλα, τότε θα είχε προκριθεί και στο final-4.
«Αν δεν είχαμε δύο πολύ σοβαρά προβλήματα την περίοδο που παίξαμε τον προημιτελικό στο Κύπελλο με τον Ηρακλή, η ΑΕΚ πιστεύω θα ήταν στο final-4. Δυστυχώς ο Λάππας αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Κρέτσης, ο βασικός μας πασαδόρος, είχε σοβαρή ίωση. Για να κερδίσεις μια τόσο αξιόλογη ομάδα όπως ο Ηρακλής, πρέπει να έχεις σητν διάθεσή σου όλα σου τα όπλα. Εκείνη την περίοδο δεν ήμασταν στα καλύτερά μας, μπορούσαμε όμως αν ήμασταν πλήρεις να διεκδικήσουμε περισσότερα από την αναμέτρηση».
Τέλος, ο Νίκος Νεόφυτος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλος στόχος για την ΑΕΚ πέρα από την επιστροφή της στην Volleyleague Ανδρών. «Ξέραμε από την αρχή της σεζόν ότι η άνοδος θα ήταν δύσκολη. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα του πρωταθλήματος. Δεν κρυβόμαστε. Ο στόχος μας είναι μόνο η άνοδος. Ό,τι άλλο έρθει θα είναι αποτυχία. Δουλεύουμε σκληρά, όλοι είμαστε ενωμένοι και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και ξαναλέω ότι είμαστε πανέτοιμοι για τα πλέι οφ. Να έχουμε την υγειά μας και είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ανταποκριθούμε στα μπαράζ. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει και να χάσεις όλη την χρονιά»
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...