ΔΙΕΘΝΗ

Νέος Πρόεδρος στην ΚΟΠΕ ο Δρ. Μιχάλης Κρασιάς

kope

Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης είναι από το Σάββατο (1/8) ο Δρ Μιχάλης Κρασιάς ο οποίος υπερίσχυσε στις εκλογές που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία. Στην εκλογική Συνέλευση έδωσαν το παρών 23 σωματεία από τα 28 ενεργά μέλη της Ομοσπονδίας.

Ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΠΕ πήρε 19 ψήφους έναντι 3 του Σίμου Σπαρτιάτη. Ένα ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο. Αμέσως μετά την εκλογή του ο Δρ Μιχάλης Κρασιάς ευχαρίστησε την Γενική Συνέλευση και το αποτέλεσμα αυτό του δίνει μεγάλη δύναμη και ότι θα προσφέρει τα μέγιστα για να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων Προέδρων της ΚΟΠΕ στους επόμενους 11 μήνες (τόσο θα διαρκέσει η θητεία αφού θα ολοκληρωθεί η θητεία του απερχόμενου Προέδρου Δαμιανού Χατζηδαμιανού) θα κάνει εμφανή την παραμονή στην Προεδρία της ΚΟΠΕ.

Πριν από την διεξαγωγή των εκλογών ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού ανέφερε ότι η σημερινή μέρα είναι μια νέα αρχή για την ΚΟΠΕ. Ο νέος Πρόεδρος που θα αναλάβει την τύχη αυτού του υπέροχου αθλήματος της πετόσφαιρας, θα φέρει νέες ιδέες και θα έχει όρεξη για δουλειά. Τόσο ο ίδιος όσος και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΚΟΠΕ θα είναι δίπλα στον νέο Πρόεδρο για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

*Στη φωτογραφία: Ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΠΕ ο Δρ. Μιχάλης Κρασιάς σε αναμνηστική φωτογραφία αμέσως μετά την εκλογή του έχοντας τον επίτιμο Πρόεδρο της ΚΟΠΕ Ανδρέα Σταύρου (αριστερά) και τον προηγούμενο Πρόεδρο Δαμιανό Χατζηδαμιανού (δεξιά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ