ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ ο Πελεκούδας

pelekoudas_paok
 Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πρόεδρο τον Παναγιώτη Πελεκούδα πορεύεται πλέον ο ΠΑΣΑΠ μετά τις πρόσφατες εκλογικές αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο.
Από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε το νέο ΔΣ το οποίο περιλαμβάνει τους εξής αθλητές και αθλήτριες:
 ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΓΙΩΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 ΜΑΝΤΕΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΘΑΝΟΣ
 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 ΛΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ
 ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Ειδικότερα, το νέο προεδρείο του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Πελεκούδας Παναγιώτης
Ά Αντιπρόεδρος: Φράγκος Ανδρέας
Β’ Αντιπρόεδρος: Μαρούλης Θάνος
Γενικός Γραμματέας: Αχιλλεόπουλος Ιωάννης
Ειδικός Γραμματέας: Μαντέκας Ιωάννης
Ταμίας: Λάππας Ηλίας
Μέλος: Χριστοδούλου Στέλλα
Μέλος: Γιώτα Κατερίνα
Μέλος: Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Πελεκούδας : “Στόχος η αναδιοργάνωση του Συνδέσμου”
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου, Παναγιώτης Πελεκούδας δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, θέτοντας παράλληλα και τους στόχους της νέας διοίκησης.
“Είναι ιδιαίτερη τιμή, η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π., σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Σύνδεσμο και το άθλημα. Νέοι και παλιοί , ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΑΠ Β. Μηνούδη, ώστε να συνεχίσουμε το έργο των εννέα τελευταίων ετών, αναδεικνύοντας τον ρόλο των αθλητών και υπερασπίζοντας τόσο τα συμφέροντάς τους, όσο και το άθλημα γενικότερα. Σε μια περίοδο που συναθλητές μας μένουν χωρίς ομάδα, χωρίς καμία ευθύνη, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οφείλουμε όλοι μας να αναλογιστούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και καλώ όλους τους αθλητές να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στηρίζοντας έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Η διάθεση των νέων προσώπων που απαρτίζουν το ΔΣ, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλιών, αποτελεί ένα καλό μείγμα που με κάνει να αισιοδοξώ για τη συνέχεια.
Παράλληλα, βασικός μας στόχος θα είναι η αναδιοργάνωση του Συνδέσμου και η αύξηση της συμμετοχής των αθλητών , ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του αλλά και η συνέχιση της επιτυχημένης λειτουργίας του.
Άμεσα θα ζητήσουμε συνάντηση γνωριμίας τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και με τους Προέδρους ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, όπου θα έχουμε παράλληλα την ευκαιρία να διατυπώσουμε τις προτάσεις μας και τους προβληματισμούς μας.
Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό για το άθλημα…
Καλή μας αρχή!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ