A2

Νέος προπονητής στην Κόρινθο ο Μπούκουρας

Νέος προπονητής στην Κόρινθο ο Μπούκουρας

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας είχαμε στην Κόρινθο, καθώς η διοίκηση της Πελοποννησιακής ομάδας που από τη νέα σεζόν τοποθετήθηκε στον Β1 υποόμιλο της Α2 γυναικών, ανακοίνωσε νέο  τεχνικό τον Γιώργο Μπούκουρα στη θέση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ως προπονητή της Γυναικείας ομάδας, αλλά και της ομάδας των Νεανίδων για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο έμπειρος Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής έχει πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα του VOLLEY και πιστεύουμε ότι με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, θα βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Καλωσορίζουμε τον νέο Coach στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί θερμά τον πρώην προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και για τις χαρές που μας έδωσε τα δύο τελευταία χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...