Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέος τεχνικός σε «Πάμβο», «μάχη» για Ροντρίγκες

Νέος τεχνικός σε «Πάμβο», «μάχη» για Ροντρίγκες

Ο διάδοχος του Κώστα Δεληκώστα αναζητείται το τελευταίο διάστημα στο Βραχάτι, καθώς ο συνεργάτης του Σωτήρη Δρίκου στην Εθνική θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον “Παμβο”, που είναι αμφίβολο αν μετά την αποχώρηση του Κάιο, θα κρατήσει και τον έτερο Βραζιλιάνο άσο, που “φλερτάρει” με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό.

Χωρίς λοιπόν τον Δεληκώστα στον πάγκο του, αλλά με τις πολύτιμες γνώσεις και προτάσεις του έμπειρου τεχνικού, ετοιμάζεται να “στηθεί” ο νεός Παμβοχαϊκός, που πέρυσι παρά τη φετινή αρχική εντυπωσιακή του πορεία, στη συνέχεια είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και τελικά μετά και την αλλαγή τεχνικού τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Στη φετινή ομάδα αναμένονται πολλές αλλαγές, καθώς μετά την αποχώρηση του Βραζιλιάνου Κάιο και του Καναδού κεντρικού, Βαν Ντόορν, η διοίκηση της ομάδας ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον συμπατριώτη του Γκρόνβελντ και δίνει μάχη για να κρατήσει τον Βραζιλιάνο ακραίο, Ροντρίγκο.

Κάτι που φαίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς μετά την εντυπωσιακή του φετινή πορεία, το κασέ του Βραζιλιάνου ανέβηκε κατακόρυφα και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Για αυτό και ήδη οι αναζητήσεις των αντικαταστατών των ξένων έχουν αρχίσει με τον Παμβοχαϊκό να έχει στη λίστα των υποψηφίων του έναν Βραζιλιάνο ακραίο και έναν Αμερικανό κεντρικό, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και τυχούσες άλλες εκπλήξεις.