PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νύφη με την…. Βούλα η Ξηντάρα

Νύφη με την…. Βούλα η Ξηντάρα

Η Θέτιδα Βούλας μπορεί να επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, ωστόσο την παράσταση στο γήπεδο έκλεψε η πρόταση γάμου που δέχθηκε η λίμπερο των γηπεδούχων Εβίτα Ξηντάρα από τον καλό της…

Ο αγώνας της Θέτιδας κόντρα στην Πάτρα θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην Εβίτα Ξηράντα καθώς αυτός ήταν ένας ξεχωριστός για την ίδια.

Μια αναμέτρηση όπου μετά το τέλος της απέκτησε εορταστικό χαρακτήρα καθώς ο αγαπημένος της έμπειρης λίμπερο της Βούλας φρόντισε να εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία και χαμόγελα την πρόταση γάμου.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού και υπό τους ήχους αγαπημένου τους τραγουδιού η Εβίτα Ξηντάρα δέχθηκε την πρόταση γάμου και παρά την αρχική έκπληξη η αθλήτρια της Θετιδας είπε το πολυπόθητο Ναι δεχόμενη τα φιλιά και τα συγχαρητήρια των συναθλητριών της αλλά και της μητέρας της που βρέθηκε στο γήπεδο.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...