ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νίκη ανατροπή του Άθλου Ορεστιάδας

Νίκη ανατροπή του Άθλου Ορεστιάδας

Ο Άθλος Ορεστιάδας ήταν η μεγάλoς νικητής στο τοπικό ντέρμπι εναντίον της ομάδας των Αμαζόνων Μαίστρου στo πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας  γυναικών,ΕΠΕΣΘΡ. Οι παίκτριες του Τριανταφυλλίδη επικράτησαν με 3-2 μετά από συναρπαστικό παιχνίδι δύο ωρών και με μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκαν πίσω με 1-2 σετ από την ομάδα των Αμαζόνων του Μάκη Δημητριάδη.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλου που ικανοποιήθηκαν από το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες.Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας έχει ρεπό.

Η ομάδα των ανδρών του Άθλου υποδέχεται στην έδρα της στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ την ομάδα του Α.Ο.Καβάλας στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας στις 18:00.

ΤΑ ΣΕΤ (25-23, 21-25,22-25, 25-17, 15-12)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τριανταφυλλίδης Ιωάννης) Καρδαμανίδου Ειρήνη, Πασαλίδου Μαρία, Κωνσταντάρα Θάλεια, Πεχλεβανίδου Αλεξάνδρα, Προδρομιάδου Έλσα, Φιλίππίδου Ζωή (λ), Πεχλεβανίδου Μένια, Μπαξεβανίδου Αντωνία Βασιλειάδου Κων/να , Σωτηρίου Ελένη, Βαγγελτζίκη Σταυρούλα.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΙΣΤΡΟΥ (Δημητριάδης Μάκης) Τσορμπατζίδου, Μπάρη, Σιδηροπούλου, Κυριζάκη, Ζυγερίδου, Δημητριάδου, Μουλούδη, Ζαμπιτόγλου Σ., Γκοτόβου, Κοσμίδου, Μαμούγκα, Ζαμπιτόγλου Α., Μαυροκέφαλου (λ), Παπά (λ).