PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη χωρίς απώλειες για ΑΕΚ

Νίκη χωρίς απώλειες για ΑΕΚ

To 2×2 στην Preleague έκανε στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ καθώς με το 3-0 απέναντι στην ΧΑΝΘ οι «κιτρινόμαυρες» της Ελένης Μεμετζή κατέκτησαν το δεύτερο τρίποντο κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου της…

Ντέρμπι για ένα σετ ήταν η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη ΧΑΝΘ στο σχολικό κλειστό της Νέας Σμύρνης, ωστόσο και πάλι οι γηπεδούχες φρόντισαν να φθάσουν στην «καθαρή» νίκη και το τρίποντο.

Η Ένωση ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και με την υποστήριξη του κόσμου της απέκτησε προβάδισμα 4-5 πόντων. Η ΧΑΝΘ ανεβάζοντας την απόδοσή της κατάφερε να προσπεράσει με 20-18, όμως η ΑΕΚ ισορρόπησε το σετ και στις λεπτομέρειες με το 26-24 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Ένωση μπήκε δυνατά παίρνοντας διαφορά ασφαλείας (15-7) και στο τέλος με το 25-15 έκανε το 2-0.

Ίδια εικόνα είχαμε και στο τρίτο σετ όταν οι «κιτρινόμαυρες» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις Θεσσαλονικιές και με το25-15 έκαναν το 3-0 πανηγυρίζοντας το τρίποντο που τις κρατά στην πρώτη θέση.

Μεμετζή : «Πρώτα ο ΖΑΟΝ, μετά ο ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένη από την εικόνα της ΑΕΚ στο 2ο και 3ο σετ έμεινε η Ελένη Μεμετζή η οπόια αναφερόμενη στον αγώνα τόνισε «Μπήκαμε χαλαρά στο πρώτο σετ και αυτό φάνηκε και στο σκορ. Ωστόσο, αντιδράσαμε και δείξαμε τι δυνατότητες έχει η ομάδα. Παίξαμε στη συνέχεια σοβαρά και με συγκέντρωση και φτάσαμε στο σημαντικό για εμάς 3-0. Τώρα έχουμε τον αγώνα με τον ΖΑΟΝ και δεν κοιτάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που έρχεται στη συνέχεια. Φάνηκε και σήμερα, ότι καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Κάθε εβδομάδα κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Είναι ακόμα αρχή και έχουμε σίγουρα περιθώρια βελτίωσης».

Με τη σειρά της η Μαριάννα Μπελιά σχολίασε «Δεν ξεκινήσαμε δυναμικά και αυτό φάνηκε στο πρώτο σετ. Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόταν μεγάλη συγκέντρωση και όταν σοβαρευτήκαμε κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά τα υπόλοιπα σετ».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ – ΧΑΝΘ 3-0 (26-24, 25-215, 25-15)

ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-3 (25-23, 21-25,25-27, 22-25)

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...