A2

Νίκη επί Πορφύρα για Αιγάλεω

Νίκη επί Πορφύρα για Αιγάλεω

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αιγάλεω στα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται καθώς οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδου στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι τους στα δυτικά προάστια επικράτησαν 3-0 του Πορφύρα, ενώ παίχθηκε και ένα έξτρα σετ που το κατέκτησε η ομάδα του Πειραιά με 22-25.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε τα πρώτα δείγματα γραφής του Αιγάλεω για τη νέα χρονιά είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά αφού το City σε ένα ακόμη παιχνίδι του έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Στο παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο «Στ. Βενέτης» η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει Πορφύρα και Αιγάλεω όχι μόνο δεν φάνηκε, αλλά αν έβλεπε κάποιος το φιλικό θα μπερδευόταν να πει το ποια ομάδα θα αγωνίζεται στην Α1 και ποια στην Pre League.

Οι «κυανόλευκες» με εξαιρετικό σερβίς και μπλοκ δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή και επίθεση του Πορφύρα ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς την Φωτεινού που ταλαιπωρείται από θλάση και με το 25-15 και 25-16 έκαναν το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Πορφύρας ανέβασε την απόδοσή του με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και να υπάρξει κόντρα, όμως οι λεπτομέρειες έδωσαν τη νίκη στο Αιγάλεω με το 25-23. Στην συνέχεια παίχθηκε ένα ακόμη σετ όπου το κατέκτησε ο Πορφύρας με 22-25.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...