PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη επιστροφής για ΑΕΚ

Νίκη επιστροφής για ΑΕΚ

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της ΑΕΚ στην Pre League καθώς οι «κιτρινόμαυρες» του Γιώργου Σαμαρά επικράτησαν  3-0 του Αιγάλεω και μπήκαν με το δεξί στις φετινές τους υποχρεώσεις στη νεοσύστατη λίγκα.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε η ΑΕΚ απέναντι στο Αιγάλεω έδειξε το γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και επιστροφή της στην Α1.

Με αποτελεσματικές επιθέσεις και καλό σερβίς η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Αιγάλεω και με το «καθαρό» 3-0 πήρε το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς.

Οι «κιτρινόμαυρες» παίζοντας καλό βόλεϊ εκμεταλλεύθηκαν τα αρκετά λάθη του City αλλά και το αρκετό άγχος που είχαν οι φιλοξενούμενες με αποτέλεσμα να φθάσουν σε μια εύκολη νίκη έχοντας κορυφαία την Οικονομίδου.

Το Αιγάλεω θέλοντας να αιφνιδιάσει μπήκε καλά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 9-11, ωστόσο η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και με ένα σερί 8-1 έκανε το 17-12 και λίγο αργότερα το 20-14 για να πάρει το προβάδισμα με το 25-17.

Το καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ στο δεύτερο σετ με 8-2 έφερε αλλαγές που δεν βγήκαν στο Αιγάλεω καθώς οι «κιτρινόμαυρες» έφθασαν στο 18-8. Οι «κυανόλευκες» μείωσαν σε 18-15 κάνοντας ντέρμπι το σετ αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο αφού οι γηπεδούχες ξέφυγαν εκ νέου με 22-15 και στο τέλος με το 25-19 έκαναν το 2-0.

Το τρίτο σετ η Ένωση είχε από την αρχή το προβάδισμα και το Αιγάλεω να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 16-13.  Η ΑΕΚ με την Οικονομίδου να μην έχει πρόβλημα πάνω στον φιλέ έφθασε στο 20-15 και το 23-19 για να ολοκληρώσει την επικράτησή της με το 25-21 που έγραψε το 3-0.

ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Γκρέκα, Ζίγκα, Οικονομίδου, Μπίσκου, Μαλουσάρη / Μπέλια (λ), Αντωνιάδη, Βάθη, Βυζαντινού.

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδου): Βλάχου, Σολωμού, Αρβανιτοπούλου, Κάστανου, Χαριτωνίδη, Καββαδία / Αναστασιάδη (λ), Καραμούντζου, Κουλοπούλου, Παναγιωτίδου, Κικιρίκου, Ιωάννου.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...