PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη για ΑΕΚ

Νίκη για ΑΕΚ

Τη νίκη με 3-0 ε(24-26, 22-25, 16-25) πί του Μαρκόπουλου στα Μεσόγεια πανηγύρισε η ΑΕΚ με τον Γιώργο Σαμαρά και τον Τόμο Πάουν να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα δυνατό φιλικό…

Νικηφόρα πέρασε από το κλειστό του Μαρκόπουλου η ΑΕΚ καθώς στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν 3-0, ενώ οι γηπεδούχες με το 25-23 κατέκτησαν το τέταρτο extra σετ που παίχθηκε.

Από πλευράς Μαρκόπουλου δεν αγωνίστηκε η Ηρώ Χούντα που βρίσκεται στις ΗΠΑ για εκπαιδευτικούς λόγους και θα επιστρέψει στις 2 Οκτωβρίου.

Οι εικόνα του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλή με την ΑΕΚ να δείχνει περισσότερο έτοιμη παίρνοντας τους κρίσιμους πόντους στα τελειώματα των δύο πρώτο σετ, ενώ πιο εύκολη ήταν η επικράτησή της στο τρίτο.

Από την άλλη πλευρά η νεανική φέτος ομάδα του Μαρκόπουλου έδειξε καλά στοιχεία αφήνοντας αισιόδοξο τον Κροάτη Τόμο Πάουν.

Επόμενο φιλικό για το Μαρκόπουλο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 18:00 με αντίπαλο την ομάδα του Μεσαρά που αγωνίζεται στην Pre League.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...