Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη για Μαρκόπουλο, φιέστα για Κόρινθο

Νίκη για Μαρκόπουλο, φιέστα για Κόρινθο

Με χαμόγελα έφυγε από την Κόρινθο το Μαρκόπουλο καθώς η ομάδα των Μεσογείων επικράτησε 3-2 των νεοφώτιστων σε ένα κατάμεστο γήπεδο και μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς αναφέρει το ρητό, και κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα στο φιλικό της Κορίνθου με το Μαρκόπουλο.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» προσέλκυσε και αρκετό κόσμου καθώς πραγματοποιήθηκε παρουσία 400 και πλέον θεατών που δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα δείχνοντας πως φέτος στην Κόρινθο κάθε αναμέτρηση θα είναι και μια γιορτή.

Οι δύο ομάδες αποζημίωσαν με το παραπάνω τον κόσμο που παρακολούθησε το φιλικό καθώς τόσο οι «ερυθρόλευκες», όσο οι «κυανόλευκες» αγωνίστηκαν πλήρεις χαρίζοντας πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις.

Μια αναμέτρηση όπου βρήκε την ομάδα του Τόμο Πάουν νικήτρια στις λεπτομέρειες του ταϊ-μπρεϊκ όπου με το 9-15 πήρε τη νίκη.

Οι γηπεδούχες με το 26-24 απέκτησαν το προβάδισμα προκαλώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους του, όμως το Μαρκόπουλο με το 22-25 και 24-26 έκανε το 1-2.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Μπούκουρα ανεβάζοντας την απόδοσή τους έφθασαν στο 25-15 ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά την τελευταία λέξη την είπαν οι φιλοξενούμενες που κατέκτησαν τη νίκη.

Επόμενο φιλικό για τις Κορίνθιες είναι σήμερα στις 16:00 με τον Πανιώνιο.